ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De naakte attractie: eindelijk de Vlaamse versie – 't Scheldt

De naakte attractie: eindelijk de Vlaamse versie

U kent het televisieprogramma op Vijf: ‘Naked Attraction’ waarbij blote mannen aan vrouwen en dames aan venten worden getoond in schijfjes. Eerst zien we poten, benen, dijen, pruimen en bananen, dan de torso met of zonder tetten en dan de kop. Verbluffende tv-romantiek! Nu komt er op verzoek uit meerdere rusthuizen, waar men nog de buis omarmt, de Vlaamse versie…

U kent het televisieprogramma op Vijf: ‘Naked Attraction’ waarbij blote mannen aan vrouwen en dames aan venten worden getoond in schijfjes. Eerst zien we poten, benen, dijen, pruimen en bananen, dan de torso met of zonder tetten en dan de kop. Verbluffende tv-romantiek! Nu komt er op verzoek uit meerdere rusthuizen, waar men nog de buis omarmt, de Vlaamse versie.

Net zoals sommige mensen zich verplicht voelen aan een enquêteverzoek te voldoen, ook al hebben ze daar echt geen zin in, zo wordt er naar ‘Naked Attraction’ gekeken. Wie staat er in de box? Komt als eerste in haar blootje nadat ze zoveel kijkers in het ootje nam: Martine Tanghe, de Bianca Castafiore van de VRT. Haar opengesperde ogen zien we pas op het laatst. Daarnaast prijkt Annelies Bef die er graag een Portugese ‘draai’ aan geeft, zoals pater Luc Versteylen van de Oer-Groenen placht te zeggen. Ook in de trofeekast: Natalia, het Zingende Nijlpaard van Vlaanderen. Hoger of Lager die box-deur? ‘‘k ga het zeggen, Walter!”. Wat een hilariteit in deze format van de Radicaal Open Omroep. Bij de mannen komen allereerst Dimitri Vegas en Like Mike aan bod. Benieuwd of ze evenveel boenke- boenke kunnen presteren als met hun deuntjes voor vroeg-dementerende jongeren. In de kooi naast hen Bart Sint-Peeters met een echte zwarte piet. Laatste in de naakte rij is de alom bewonderde Walter Zinzen die op zijn 82ste bewijst dat decennia van progressistisch gelul hem daadwerkelijk de grootste oplevert.

In de categorie politici valt Mathias De Clercq meteen op, maar hij komt dan ook tegen Kerst zeker in aanmerking voor Humo’s Lul van het Jaar. Naast hem Matthias Diependaele wiens gerief enigszins tegenviel na al zijn kommageneuk. Conner Rousseau op zijn beurt had een elektrostoot te weinig gekregen om indruk te maken. Vrouwelijke politici in de kooi zijn: grabbelton Valerie Van Peel voor wie niets te veel is. Naast haar Meyrem Almaci voor wie het woord ‘schraaplippen’ werd bedacht. De laatste blijkt Petra De Sutter die lichtjes vals had gespeeld in de categorie-benoeming. Pietje precies.

Bij de algemene groep viel het aantal gemene deelnemers al met al nog mee. Cath Luyten brengt in beeld waarom zelfs oudere partners van haar wegrennen. Jan Fabre bewijst dat niet enkel zijn reputatie barsten vertoont. Laura Tesoro beantwoordt haar eigen vraag ‘What’s the pressure?’. Jan Leyers had op zijn trip naar Mekka duidelijk wel wat geiten gemolken, zo valt meteen op. Raf Terwingen wou enerzijds niet meedoen maar anderzijds was er dat verzoek van de mensen, hè? Ingrid Lieten maakt een overtuigende comeback op het publieke toneel met een verschijning die bewijst dat het aaneenkoppelen van treinwagons wel degelijk een topwijf een toplijf kan bezorgen. Lorin Parys stond politiek al zo vaak in zijn blootje dat dit programma er ook nog best bij kon. Paul Magnette tenslotte verbluft de Vlaamse kijker met meer dan zijn gezwollen ego. Zeker kijken!

Trui De Swaffelaere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *