ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De leugens van Brussels Airport en het onvermogen van de overheid… social distancing is een joke – 't Scheldt

De leugens van Brussels Airport en het onvermogen van de overheid… social distancing is een joke

Grote bedrijven als Brussels Airport hebben een woordvoerder in dienst, een professionele bliksemafleider om het management uit de vuurlinie te houden… maar wat als de woordvoerder fake nieuws verspreidt?

Grote bedrijven als Brussels Airport hebben een woordvoerder in dienst, een professionele bliksemafleider om het management uit de vuurlinie te houden.

**

Vroeger had Brussels Airport een heel goede woordvoerder, een zekere Jan Van der Cruysse. Die verdween na meer dan 20 jaar trouwe dienst plots na een coup van een bepaalde dame waarover we misschien nog wel eens een ‘tScheldt artikeltje moeten plegen. Van der Cruysse verdween van het toneel maar herrees als een sfinx in de literaire wereld met de succesvolle romanreeks Bling Bling en Boem Boem.

In ieder geval, Brussels Airport heeft nu een woordvoerster die vandaag perfect illustreerde wat ‘fake nieuws‘ is.

Kijk gezellig even mee:

Beeld van de woordvoerster van Brussels Airport, Ihsane Chioua Lekhli (trouwens voormalig VRT journaliste, waar zou je anders dit soort van fake news technieken kunnen leren?)

De werkelijkheid gefotografeerd door een passagier

Nog een werkelijk beeld gefotografeerd door een passagier

**

De fake reality zoals gecommuniceerd door Ihsane Chioua Lekhli, woordvoerster Brussels Airport

De werkelijkheid zoals gefotografeerd door een passagier

**

De fake realiteit zoals gecommuniceerd door Ihsane Chioua Lekhli, woordvoerster Brussels Airport

De werkelijkheid zoals gefotografeerd door een passagier

**

We hebben een tip voor Ihsane Chioua Lekhli. In tijden van sociale media is het niet meer OK om de werkelijkheid geweld aan te doen, gewoon om je bedrijf er beter te doen laten uitzien, dan wat er zich in werkelijkheid afspeelt.

De brute waarheid is dat Brussels Airport totaal geen controle heeft op uitgaande of inkomende passagiers.

De andere brute waarheid is dat de overheid geen idee heeft wat er zich afspeelt aan de grens (luchthaven-grens) van het land. Het is belachelijk om de goedmenende bevolking social distancing op te leggen als buitenlanders ongecontroleerd het land mogen binnenkomen, of horden Belgen als een kudde domme schapen het land mogen verlaten.

***

‘tScheldt dient niemand, en niemand dient ‘tScheldt. Wij werken alleen dag en nacht voor onze lezers. Kies een abonnement:

 

2 reacties op “De leugens van Brussels Airport en het onvermogen van de overheid… social distancing is een joke

  1. Ooit in een opiniepeiling gehoord dat de grootste leugenaars bij de politici zitten, wat mij overigens niet verbaast. De journalisten en woordvoerders volgen op korte afstand. Ze krijgen hun wel berekende instructies: Dit zeg je en dat niet. Of dacht je dat Ihsane helemaal alleen haar riedeltje heeft opgesteld?

  2. Eind vorige week ben ik aangekomen in België na een vakantie van enkele weken. Ik kan alleen maar bevestigen dat er van social distancing bij het ophalen van de bagage, geen sprake was. De politie stond er bij en keer er naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *