ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De kogel is door de kerk, België gaat illegale minderjarigen uit Griekse kampen naar hier halen… – 't Scheldt

De kogel is door de kerk, België gaat illegale minderjarigen uit Griekse kampen naar hier halen…

Kamerlid Wouter De Vriendt maakte van het coronamistgordijn gebruik om een reeks stoethaspels uit de politiek samen te brengen om ervoor te zorgen dat België binnenkort illegale minderjarigen uit Griekse kampen naar hier haalt…

Goedgekeurd! (Aangespannen biceps)

Zo begint de triomfantelijke tweet van kamerlid Wouter De Vriendt. De Vriendt maakt van de corona-overrompeling gebruik om zich te profileren als een grote weldoener die zich inzet voor de kinderen uit de Griekse kampen.

Beste vrienden, Vlamingen en anderen, geloof ons als U we U zeggen dat dit een van de meest cynische politieke manouvres is van Groen sinds het ontstaan van Agalev.

De tweet van De Vriendt gaat orgastisch verder als volgt:

**

(Groot wit vinkje) Een brede meerderheid steunt het Ecolo-Groen voorstel voor opvang kinderen uit Griekse kampen.
(Naar rechts wijzende driehoek) Een overwinning van de menselijkheid en de solidariteit.
Dank aan de collega’s van CD&V, MR, OpenVLD, SP.A, PS & PTB voor de steun en de consensus (Duimen omhoogGroen hartRood hartBlauw hartOranje hart)

**

Het excuus om de minderjarigen naar België te halen is zogezegd corona. Corona is vandaag voor de politiek een deksel dat op alle potjes past. Corona is het codewoord om eender welke beslissing er door te krijgen omdat niemand gezien wil worden als iemand die zich tegen het monster wil verzetten.

Wouter De Vriendt is in dit opzicht een aasgier die boven deze minderjarigen in Griekse kampen circelt om zijn prooi binnen te halen. En dat zijn niet de kinderen, dat is wel publiciteit, een medaille of twee als redder van de mensheid en een duur betaalde job in een Europese instelling.

Voor het geval U er zou aan twijfelen nadat U Wouter De Vriendt over deze minderjarigen heeft gehoord, er zijn in de wereld honderdduizenden kinderen die er veel slechter aan toe zijn dan die enkele honderden minderjarigen in Griekse kampen aan de Turkse grens.

Die honderdduizenden kinderen leven in favela’s wereldwijd, een soort van gigantische stortplaatsen waar men zich oriënteert op basis van het voorbijschuivende drek in de open riolen naast en tussen de golfplaten koten waar deze kinderen wonen. Die favela’s vind je meestal als een stinkende zwarte schaduw naast supersteden waar het wel treffelijk wonen is. De kinderen in die favela’s in Brazilië, Mexico, Kenia, Jemen, India, Argentinië, Senegal, Zuid-Afrika om er maar een paar te noemen… interesseren Wouter De Vriendt geen zak. Want daar kan hij op korte termijn en met weinig inspanning geen politiek munt uit slaan. Wil De Vriendt iets voor deze kinderen in favela’s doen moet hij er eerst als een Moeder Theresa 40 jaar gaan wonen, hen aanraken, wassen en kleden vooraleer er ook maar 1 journalist aandacht aan hem zou schenken. Dat is voor de machiavellistische De Vriendt dus niet efficiënt.

Eigenlijk zouden we geen aandacht aan dit soort gelegenheidspolitici mogen schenken want zij brengen het slechtste voort wat politiek kan voortbrengen… arrogante hypocriete egoïstische eikels.

***

Ons land gaat erop vooruit! We gaan nu illegale minderjarigen uit Griekse kampen naar hier halen! ‘tScheldt is het beu en gaat soldaten recruteren om het land te redden. Kies een abonnement:

 

 

11 reacties op “De kogel is door de kerk, België gaat illegale minderjarigen uit Griekse kampen naar hier halen…

 1. En hij is er nog fier op ook!!

  Hoe is dit toch mogelijk. Wij moeten gans de wereld hier binnenhalen? In hun thuisland hebben ze alles naar de knoppen geholpen en ze komen hier hetzelfde doen. We moeten deze knoeiers van politiekers stoppen en ze uit de politiek gooien.

  Dringend nieuwe verkiezingen

 2. Een echte schande om je in deze Corona crisies zo te profileren en ons eigen volk te laten opdraaien voor deze praktijken….dat zij die hen naar hier willen halen ze zelf onderdak en financieel onderhouden.
  Waar gaan we naartoe !!!!!!

 3. Wat moet het die Wouter De Vriendt een heerlijk moreel superieur gevoel geven.
  Inderdaad. Kinderen in weeshuizen in Calcutta of Lima zijn er nog veel erger aan toe en worden niet met vliegtuigen opgehaald.
  Bovendien vangt ons land al bovengemiddeld veel migranten op.

 4. Laatste paragrafe is zinnig. Geen aandacht besteden aan deze rood-groene boer. Sukkelaar, nog niks gedaaan.

 5. Na dit jaar de zesde poging tot inbraak langs achter de tuin heb ik dus nu werfhekkens vast geplaatst aan de muren vastgemaakt met beugels en met prikkeldraad bovenop , daar kan dan hun broek aan blijven hangen ! in mijn straat is zowat elk huis al ingebroken geweest ! en meer dan ene keer en ik geef je te raden door wie ! ze hebben zelfs het lef als ze je zien staan om een steen door de ruit te gooien ! madame Merkel en ons groene onnozelaars daar hebben we het aan te danken links Krapuul en profiteurs van de bovenste plank . ge moet ne keer bij de polies werken in die xxxx steden en die hun verhaal horen !

  1. Alle politiekers aan de schandpaal op grote markt in Brussel , tot ze overeen komen en geen onzin meer vertelen

 6. een stelletje melkmuilen i krokodielen ja een grote muil, nen dikke nek en twee verkeerde poten aan hun lijf , voor niks goed en in heel hun leven nog nooit een deftige slag ‘gewerkt’ — PVDA ook zo een klieke het laatste woord van die ‘A’ staat voor ‘ARBEID’ die weten zelfs nog nie eens wat dat woord betekent !

 7. In Putte over de grens gaan kost ons een zware boete maar voor criminelen en profiteurs gelden geen gesloten grenzen zolang ze maar moslim zijn en een kleurtje hebben. Nog maar eens bewijs dat de groenen geen zak inzitten met het milieu .Dat heet aan de goede kant van de geschiedenis staan. En natuurlijk voor Wouter een opstapje om naast de pervert Petra de Sutter in het EU bejaardentehuis terecht te komen.

 8. Meestal wachten die ouders om de hoek ( Duitsland . Nederland , ) waar ze illegaal in de vleesverwerkende industrie werken , hier in de bouw eens zoon of dochter Lief gearriveerd En paspoort io , hier gaat asap een sms naar pa ma en of opa en oma en men kan niet anders als die dan ook naar hier te halen want die gasten zijn dan op papier Belg dit kost miljarden per jaar als men het echte bedrag asiel en migratie durft bekend maken is het revolutie mijn bron iemand van OCMW die het beu is om uit te delen aan personen die MEER krijgen dan zijn eigen kinderen ( geboren Belgen ) zegt tussen de 10 en 15 miljard per jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *