ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De kleine Goebbels in Sammy Mahdi heeft nog veel te leren… – 't Scheldt

De kleine Goebbels in Sammy Mahdi heeft nog veel te leren…

Sammy Mahdi heeft een nieuw verkeersbord uitgevonden…

Staatssecretaris ter bevordering van immigratie Sammy Mahdi kwam deze week al eens in opspraak met een reclamefilm over zichzelf als held der Vlaamse Omvolking. Beeldtaalgewijs was de promofilm een ramp, erger een vorm van fake news door beelden zo te combineren en te kaderen dat er boodschappen werden gesuggereerd die ver af staan van de waarheid.

De kleine Goebbels in Sammy doet er nu nog een schepje bovenop.

Sammy gaat op 15 grote parkings het bovenstaande bord hangen.

Volgens Sammy is het een waarschuwingsbord voor vrachtwagenchauffeurs.

Volgens ons is het een uitnodigingsbord voor illegalen om op correcte wijze een vrachtwagen in te klimmen.

Beeldtaal is een vak apart, niet een vak waar ze bij de CD&V veel kennis van in huis hadden.

***

Het volk heeft een tegenstem nodig om de ongein van zovele ministers en staatssecretarissen aan te kaarten. Kies een abonnement:

10 reacties op “De kleine Goebbels in Sammy Mahdi heeft nog veel te leren…

 1. Deze import “intellectueel” ging deze week ook niet in op een vriendelijke uitnodiging van Tom van Grieken
  om een debat te voeren in de mobiele streaming tv studio van het VB .Ondanks het feit dat hij positief had gereageerd kwam de loser niet opdagen ,de kleine kakkebroek wist dat hij zich niet kon meten aan Tom zijn
  gedreven dossierkennis , Is lam ietjes en hun ‘broeders’ hebben enkel lef in groep of gewapend ,en zelfs met een wapen vallen ze steeds in de rug aan ,

 2. Wat hier in vrachtwagens klimt is in een zucht het land uit ,probleem opgelost ,men kan iedere illegaal aanraden om aan inklimming te doen , weg is weg , the never come back line !

 3. Voor hem betekent dit bordje…doorsturen naar onze diensten, gratis paspoort, gratis sociale woning, gratis medische zorgen, gratis gezinshereniging, gratis opleiding, gratis nutsvoorzieningen, gratis taal en integratielessen en zeker nooit werken…en vervolging van de chauffeur die toelaat de illegalen in zijn camion zou betrappen.

 4. Die drie kunnen er perfect bij in zo te zien, met een stok kaarten erbij zijn ze over de grens zonder dat ze het zelf weten. Is die Sammy écht zo idioot dat hij denkt dat HIJ het fenomeen van inklimming ontdekt heeft? Onder welke steen heeft die de laatste 10 jaar gelegen? Transporteurs doen er al jaren alles aan en investeren in camera’s, alarmen, bekabelde zeilen, enz om inklimming zoveel mogelijk te voorkomen. Ik stel voor dat de chauffeurs voortaan gaan parkeren in Sammy’s straat: dat is alleszins op een andere planeet.

 5. Ik zou een grote lege opligger huren met container erop, met genoeg indicatie dat die naar England gaat( bv engelse trekker)

  Parkeren , laten vollopen en dan in Zeebrugge op nen boot naar Afrika.

  #magda #vraaghetvooreenvriend #Mahdi

 6. beste Lupis ,heb je enig idee wat een ellende dit voor vrachtwagenchauffeurs meebrengt .
  de enige plaats waar men de ” asilbetruger ” kan stoppen , is aan de buitengrenzen .

  1. Ik heb zelf 39 jaar internationaal en nationaal transport gedaan ,in veel slechtere omstandigheden dan nu (luchtgeveerde cabines ,GPS ,nachtverwarming enz) wij reden vroeger met een deken over de knieën en in Italië had je een wapen nodig of ze roofden je leeg onder schot, meegemaakt in Milaan , collega enkel weken
   voor zijn pensioen doodgeschoten in Turijn ,boeken kan ik er over schrijven ,ik was een van de eerste en weinigen die toen achter het ijzeren gordijn reden ,corruptie daar zoals nu hier , de truckers van nu zijn watjes
   die zonder hun GPS de weg naar het schijthuis niet vinden ,ik wil wel zo een lading meenemen in een container ,en deze in de kanaal parkeren ,geen enkel probleem mee !

 7. zou die “intelectueel” nu echt niet snappen dat zelfs een ongeletterde trucker meer verstand in zijn kleine teen heeft wat die (en veel andere) materie betreft dan hijzelf heeft of ooit zal hebben.

 8. Hoe zit het nu eigenlijk. Als er al ene in de vrachtwagen zit mogen er dan nog drie bij? Als het zo is dan is het vier per vrachtwagen. Is het zeil dan al open of moet de vrachtwagen bestuurder dat doen? Het kan ook zijn dat die ene die er al inzit het zeil opent voor de drie andere . Het is ook mogelijk dat kleine Goebbels zelf al in de vrachtwagen zit om die illegalen te helpen instappen. Instappen langs de achterzijde is verboden of te raden? Mensenlief die illegalen zullen nogal met vragen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *