ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Joachim tussen zijn vrienden… – 't Scheldt

De Joachim tussen zijn vrienden…

4 reacties op “De Joachim tussen zijn vrienden…

  1. “Ik ben Blank en daar ben ik fier op !” . Zo bewijs ik dankbaar respect aan mijn (voor)ouders en hun hoogstaande “Traditionele Europese Cultuur”, tot spijt van elke politiek-correcte gedegenereerde, masochistische, nestbevuilende Oikofobie adept die het benijdt. “W.L.M” , “White Lives Matter” , evenzeer als “B.L.M.”. Volledigheidshalve, laat uw Blank Vel niet kleinerend als “wit”(sic) betitelen door PoCo pipo’s & pipa’s want wij zijn immers noch “albino” , noch “sneeuwman” ( “sneeuwpop” = hollandisme !) Zwicht niet voor PoCo-indoctrinerende “duiding”(sic) door de ter zake. intentioneel PoCo-desinfomerende MSM !

  2. Ik viel inderdaad van mijn stoel toen ik de oproep van Joachim las in een vreemde taal aan zijn Vlaams kiespubliek ! Ik heb deze, toch sympatieke, man al enkele keren kort gesproken en had de indruk er toch een Vlaamse reflex in ontdekt te hebben. Ik denk toch dat de voorzitter van een partij met een zeer kleine “v” zich voor stemmen toch niet tot een ééntalig Engels publiek dient te richten in zijn eigen vaderland. Joachim toch, wat zou je vader zaliger uit Sijsele daarover gedacht hebben ?

  3. Vader deed de kwaliteit van het onderwijs naar de kloten (blijkbaar een missie van de tjeven) en het zoneke zorgt nu voor de rest.

  4. wat wordt bedoelt met landsverrader of afkomstverloochenaar?iemand?
    wat is de bedoeling om een continent te overbevolken met steuntrekkers en criminelen?iemand?
    er wordt zo naar gestreefd,wat is de meerwaarde?
    daarom ben ik zotte lowie zeker,ik weet het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *