ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Göksal Kanli (CD&V): “De integratie van de Vlaming in onze Turkse gemeenschap verloopt voorspoedig” – 't Scheldt

Göksal Kanli (CD&V): “De integratie van de Vlaming in onze Turkse gemeenschap verloopt voorspoedig”

De raszuivere Vlaamse zevende schepen van Houthalen, Göksal Kanli, zei het eerst in perfect Turks tegen de Turks-Vlaamse TV zender VRT: “Flamanca’nın Türk topluluğumuza entegrasyonu iyi ilerliyor”. Vrij vertaald wil dit zeggen “De integratie van de Vlaming in onze Turkse leefgemeenschap verloopt voorspoedig”

De raszuivere Vlaamse zevende schepen van Houthalen, Göksal Kanli, zei het eerst in perfect Turks tegen de Turks-Vlaamse TV zender VRT: “Flamanca’nın Türk topluluğumuza entegrasyonu iyi ilerliyor”. Vrij vertaald wil dit zeggen “De integratie van de Vlaming in onze Turkse leefgemeenschap verloopt voorspoedig”.

Vevolgens legde Göksal Kanli uit dat hij in opdracht van zijn voorzitter, Wouter Beke (verheven is Hij), een CD&V partijstandpunt in Houthalen in uitvoering bracht, met name het uitsluitend serveren van halal-voeding in het dienstencentrum van Houthalen, alsook het schrappen van alcohol van het menu.

Er was geen of nauwelijks tegenspraak in Houthalen aangezien het om een beschermende maatregel ging voor de Vlaming die momenteel in isolement leeft op zijn of haar appartement in en rond Houthalen. Door alcohol uit het menu te halen en halal voeding te bereiden in het dienstencentrum kan er eindelijk iets gedaan worden aan de integratie van de Vlaming in de Turkse gemeenschap.

Als vertegenwoordiger van de grootste moslimpartij in Vlaanderen, de CD&V, wist Göksal Kanli de deuren wijd open te zetten voor de met uitsterven bedreigde soort van de vragende Vlaming. Het door Erdogan gesubsidieerde dienstencentrum zal namelijk in de toekomst ook bemand worden door gehoofddoekte vrouwen zodat de vragende Vlaming niet in verleiding kan gebracht worden in de billen te nijpen van de hem bedienende bedoeïenen.

Vlamingen die met succes hun inburgeringscursus hebben afgelegd in de Turkse taal, en trouw hebben gezworen aan de Turkse vlag krijgen van Göksal Kanli een bon voor een gratis falafel in het dienstencentrum.

Op de vraag aan Göksal Kanli waarom nu net alcohol verboden moest worden, antwoordde Göksal: Alcohol is haram (onrein). Allah (verheven is Hij) heeft expliciet verboden om khamr (bedwelmende drank) te nuttigen omdat khamr de moeder der onzedelijkheden is en de grootste der zonden. Wie haar drinkt zal ontucht plegen met zijn moeder, zijn tante [van de kant van de moeder] en zijn tante [van de kant van de vader]. Deze overlevering is hassan (rein) wegens andere overleveringen die haar ruggensteunen, aldus al-Albani in de Silsilah as-Sahihah, onder nummer 1853.

Wij vroegen ook aan Wouter Beke (verheven is Hij) of hij het goed vond de Vlaming te confronteren met een alcoholverbod. “Natuurlijk”, zei Wouter Beke (verheven is Hij), “khamr is de moeder der viezigheden. Als de Vlaming in Vlaanderen wil blijven wonen moet hij zo snel mogelijk zijn integratie in de Turkse cultuur afronden, anders is hij een vogel voor de kat.”

BV

***

Foto: Göksal Kanli, voorzitter bijzonder comité sociale dienst (BCSD) Houthalen. Zevende schepen CD&V bevoegd voor zorg, tewerkstelling, huisvesting en integratie van de Vlaming in de Turkse gemeenschap.

***

‘tScheldt is de Bijbel der integratie van de Vlaming in Vlaanderen. Steun ‘tScheldt. Klik hier!

8 reacties op “Göksal Kanli (CD&V): “De integratie van de Vlaming in onze Turkse gemeenschap verloopt voorspoedig”

  1. Ben er nog niet uit van welke materie de strop moet zijn om de -ezel broer van een ezel-
    een koosnaampje uit de Turkse van Dale ,Beke dus ,op te hangen.
    Hennep lijkt mij hier aangewezen ,te meer daar geplastificeerd touw slecht is voor het milieu en dan komt Anuna weer zeuren.

  2. In wat voor een apenland leven wij,dat dit soort uitspraken hier getolereerd worden.Maar ja,sommige partijen zetten deze op hun verkiezingslijsten om stemmen te ronselen.Maar wie stemt op zulke individuen,de Vlaming, ik denk het niet.Is het al zover gekomen dat wij ons moeten aanpassen aan deze inwijkelingen.Het zal alleen maar erger worden in de toekomst,het land is nu al bezaaid met moskeeen en dergelijke!!!

  3. Ik ben nu van mijn miserabel pensioentje al aan ‘t sparen voor een bidmatje dat binnenkort verplicht wordt en dat we in de soeks van elke provinciestad zullen kunnen kopen. Tevens ga ik dan ook investeren in goede kniebeschermers, want 5 keer per dag met je kont omhoog richting stenentijdperk bidden is zeer sletig aan de knieën. In de Mechelse soek, zullen Somers (herkenbaar aan die enorme Fez) en Calvo (lijkt sterk op de duivel) je graag deskundig advies geven. Afpingelen is de boodschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *