De haatpraat van Nick, Stijn, Chris en andere Gauche Caviaar – 't Scheldt

De haatpraat van Nick, Stijn, Chris en andere Gauche Caviaar

En wat lazen we op een winderige maandagmorgen in De Morgen? Een interview met Nick Balthasar, de immer goedlachse malloot die enerzijds een dikbelegde boterham verdiende met Vlaanderen Vakantieland – waar hij de meest exotische vakanties promootte…

En wat lazen we op een winderige maandagmorgen in De Morgen? Een interview met Nick Balthasar, de immer goedlachse malloot die enerzijds een dikbelegde boterham verdiende met Vlaanderen Vakantieland – waar hij de meest exotische vakanties promootte, bij de Masai, Inuïts (“koele gasten”), Aboriginals, Bosjesmannen (“niet simpel om te penetreren, maar het lukt wel”), Pijlstaartamazonebosnegers en Limburgers – en anderzijds gelijktijdig met droeve oogskes de klimaatproblematiek aankaartte,  in een tijdperk waarin de Klimaatpubers Anuna, Kyra, Balou, Teddy, Kimberley-Kut, Shakeera en Wesly-Shit nog in de kleuterklas zaten. … In die krant mag Balthasar filosoferen over het volgende: Stel je komt Trump tegen in een donker steegje en je hebt een Colt bij je met twee kogels erin, wat doe je? Ik ben er nog niet uit.  Anders gesteld, de Nick weet niet of hij een moord zou begaan of niet.  Hij is – helaas – niet de eerste die dergelijke halfslachtige dreigementen uit.

Want wat stelde Stijn Meuris (spreek uit Meeeeeeuuuuuriiiisss) in Humo, 19 december 2017 ?

Even terug in de tijd pleegde Chris Dusauchoit tijdens een radio-uitzending dat de moord op Pim Fortuyn hem een “goed gevoel” gegeven had. Nu kan je uiteraard een bloedhekel hebben aan bepaalde politici of andere lieden, de halfslachtige, dubbelzinnige, insunuerende, aansporende uitspraken van dergelijke “B.V.’s” kunnen alleen maar de domheid van beïnvloedbare paljaskes tot nog dommere daden transformeren. Voor de moord op Pim Fortuyn waren er ook al “B.N’s” geweest met soortgelijke debiele uitspraken….  Waarna Volkert VD Graaf, een groene jongen – dus per definitie uiterst geschikt voor domme daden – de daad bij het woord voerde.

En geen kat die reageert, niemand bij De Morgen die het verstand heeft om dergelijke uitspraak even te laten weken voor ze te publiceren. Want de Nick die iets zegt, dat is niet Nicks hé …wij hebben een primeur, jongens, de Nick !

Hypocrisie ten top. Hoeveel ranzige agressieve berichtjes wisten de Panoreporters te vinden, in de 16.000 Schild en Vriendjes facebookberichtjes? Een drietal. Gevolg: Drieske moest hangen…. Liefst gevild. Verwijderd van de universiteit. Net niet gestenigd. En nu zwijgt de Regimepers en al haar acolieten.

Wij menen ook te weten dat de zatlap die recent nog iets publiceerde over een “tweeloop” en de tweelingszusjes Anuna De Wever (om de goede naam van dit blad niet te schenden houden we de voornaam van het zusje achter de kiezen) opgepakt werd door de politie nadat mammie De Wever door dergelijke praat uit haar macrobiotische bioritme dreigde te raken, waardoor de vliegenplaag in Mortsel deze zomer alleen maar een draconische omvang zou krijgen.

En nu : silentium triplex. Noch de pers, noch justitie reageren.

Dit is een land waar het niet altijd goed vertoeven is.

Blatt Leser

1 reactie op “De haatpraat van Nick, Stijn, Chris en andere Gauche Caviaar

  1. Nick Balthasar ,stel je voor jij komt mij in een donker steegje tegen ,wat zijn mijn opties ? 1) een talloor achter in mijn broek
    2) een stamp onder je klokkenspel , 3) je smoel verbouwen zodanig dat men je aanziet voor een wandelende pompoen.. ,je wauwelende ” ik wil niet oproepen om Trump dood te schieten ” gesnotter getuigt van een grenzeloze stupiditeit ,en etaleert enkel de dingen waar omhoog gevallen “gutmenschen ” mee willen scoren bij de corrupte media .
    Het is blijkbaar een morele plicht om mensen aan te vallen ,te beledigen , en te criminaliseren als je nog wil gehoord worden en angst hebt om in de vergetelheid te geraken , Nu ,uw “heldendaden “mee betaald met MIJN belastinggeld zijn aan mij voorbij gegaan als een blad in de wind ,onopgemerkt dus , doe uzelf een lol en val in een donker diep gat .

    Stijn Meuris ,who the fuck is Stijn Meuris , in Holland zeggen ze krijg de pleuris .

    Spreuk van de dag ; Het feit dat kwallen reeds 650 miljoen jaren overleven zonder brein , is goed nieuws voor voltijdse idioten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *