ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De grootste gemene deler tussen Chovanec en De Bruyne… – 't Scheldt

De grootste gemene deler tussen Chovanec en De Bruyne…

3 reacties op “De grootste gemene deler tussen Chovanec en De Bruyne…

  1. Bij een gekke sloeber, die zijn kop tot bloedens toe tegen een deur klopt, zullen wellicht heel wat minder duiten te rapen vallen dan bij een makelaar die gewoon is om met miljoenen te goochelen. In het laatste geval zal het geheugen van sommigen wellicht ook heel wat minder selectief zijn.

  2. Wat een PoCo-Prpoaganda gedoe omdat een dolle buitenlander zich zonder ticket toegang tot een vliegtuig forceert, daarbij manu militari verwijderd wordt, zich daarbij hevig verzet, de kolder krijgt en zijn dolleman kop herhaaldelijk tegen de muur knalt, overmeesterd wordt en daarbij omkomt ; “eigen schuld, dikken bult !”. Gauchistische gazettenpraat schrijvelaars en dito hoeralisten der audio visuele media misbruiken die situatie om tevergeefs te proberen een “rechts”(?) kartonnen vlamingske , Jan Hesp van de NV-Asociaal, VOKA’s butlers, te doen struikelen en ho gruwel een agente die de “Romeinse Groet” groet brengt te bekladden zonder enigerlei context. Want de Waals vleugel der Politievakbond twitterde dat “zij demonstreerde aan haar Chef hoe die dolle man haar op de Hitler groet trakteerde” wegens haar repressief optreden. DESINFORMATIE TROEF vanwege de PoCo-media die dit “vergaten”(sic) te vermelden ! BOYCOT DE POCO-MEDIA !

  3. Het grappigste vind ik de commentaar van die advocate v d overleden man. Waarom wacht zij het onderzoek niet af en spuit zij commentaar die steunt op geruchten ? Kent zij diens ware doodsoorzaak? Wie is hier ongeloofwaardig en racistisch? Om van te kotsen zo n houding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *