ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Geheime Dienst van België is een ping pong club in vergelijking met Twitter’s Global Public Policy Team – 't Scheldt

De Geheime Dienst van België is een ping pong club in vergelijking met Twitter’s Global Public Policy Team

Terwijl iedereen sliep en dacht dat Twitter een uit de hand gelopen taalexeperiment was van enkele Californische tech-jongens op sleffers met een te korte ‘attention-span’, groeide Twitter geruisloos uit tot een dictatoriaal gedachtenuniversum van al wat links georiënteerd is onder het mom van Vrije Meningsuiting

Terwijl iedereen sliep en dacht dat Twitter een uit de hand gelopen taalexeperiment was van enkele Californische tech-jongens op sleffers met een te korte ‘attention-span’, groeide Twitter geruisloos uit tot een dictatoriaal gedachtenuniversum van al wat links georiënteerd is onder het mom van Vrije Meningsuiting.

**

U mag van Trump vinden wat U wil, maar zijn Twitter-account opzeggen omdat hij de wereldvrede bedreigt, is een onverholen act van censuur.

De totale debiliteit van Twitter gooide Twitter gisteren open en bloot op tafel door Tweets te lanceren over de verkiezingen in Oeganda, of all places. De Tweets waren geschreven door het Twitter Global Public Policy Team, een soort afkooksel van Zuid-Amerikaanse fuerzas de seguridad die je doen verdwijnen als je niet akkoord bent met het regime.

Op bijzonder cynische wijze beweerde Twitter niet akkoord te gaan met de geruchten in Oeganda dat Internet Service Providers zouden geforceerd worden om sociale media en messaging apps te blokkeren. Twitter stelde ‘internet shutdowns’ te veroordelen omdat ze de mensenrechten aantasten en de principes van het #OpenInternet (!).

In een volgende Tweet van de digitale gedachtenpolitie van de bergsialia (Sialia currucoides of de blauwe vogel van Twitter) lezen we zelfs: “Access to information and freedom of expression, including the public conversation on Twitter, is never more important than during democratic processes, particularly elections.”

Beste vogelvrienden van Twitter, kom niet zaniken over Vrije Meningsuiting als je de accounts van Trump, Steve Banon, Katie Hopkins en zovele anderen permanent opzegt…

Zelfs in Vlaanderen is het niet meer veilig om een mening of joke op Twitter te plaatsen. De laatste 48 uur verloor ‘tScheldt meer dan 120 volgers, waarvan de grootste misdaad van velen bestond uit het kritisch bejegenen van Biden, vaccinaties en linkse overheden….

Voor de fans hier een lijst van recent verwijderde grote Twitter accounts…

***

Een stem voor ‘tScheldt, is een duidelijke stem voor Vrije Meningsuiting. Kies een abonnement:

 

4 reacties op “De Geheime Dienst van België is een ping pong club in vergelijking met Twitter’s Global Public Policy Team

  1. Enig goed antwoord: zèlf europese soc. media creëren of bevorderen en ze van bij het begin goed wettelijk omkaderen. Zo zijn we verlost van die akelige amerikaanse kleptocraten.

  2. Met de vrije meningsuiting is het hier niet veel beter gesteld. Daarvoor zullen ayatollah Som-hers en zijn djellabadrager Quickie wel zorgen. De kliklijnen zijn al een feit en om elke vorm van vermeende discriminatie zo snel mogelijk te kunnen beteugelen, liet de “blauwe” moefti het fascistenclubje Unia reeds naar het kalifaat Meccalen overbrengen.

  3. Sinds ik mijn F.B account heb verwijderd , en Twitter mij niks interesseert wegens in hetzelfde bedje ziek is er een groot deel van mijn frustratie over de daar heersende censuur weg , ben ik uit het vizier van verklikkers en ratten die zichzelf”democraat” noemen,en beter nog van de staatsvuiligheid bij wie ik in hun top tien sta- van op te volgen ‘extremisten’- dit vanwege mijn jarenlang verzet tegen de islam invasie , de operette familie van Laken ,en mijn fysieke confrontaties met Antifa die op hun site de wildste verhalen over mij schreven , ben ik nu ook BV ?

  4. Het is nogthans niet moeilijk om de kantoren van Facebook te gaan bezetten in Vilvoorde waar toevallig ook de VTM ,De Pers Groep en nog wat linkse Ngo’s gevestigd zijn !Voorpost is er al eens aan de deur gaan betogen wegens het verwijderen van hun site en accounts .Facebook bestaat uit zorgvuldig gescreende links “progressieve” po-co’s , wiens taak erin bestaat via ingevoerde algoritmes volledige bestanden aan te leggen van andersdenkenden ,deze files worden dan doorgespeeld naar de staatsveiligheid en ook naar Unia de overgesubsidieerde Gedachten politie van de linkse kerk. Moest het domme plebs zich organiseren (utopisch) en op alle manieren de namen en adressen van de werknemers van FB ,Unia en aanverwanten openbaar maken, de censuur zou al een pak minder worden want wie geviseerd wordt krijgt schrik.De sociale media bedrijven schenden ook de privacy van diegenen van wie ze in het geheim lijsten aanleggen die dan gebruikt worden om personen te intimideren of door te spelen aan commerciële bedrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *