ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dé figuren van 2020 volgens ‘tScheldt – 't Scheldt

Dé figuren van 2020 volgens ‘tScheldt

Redacteur Mo van ‘tScheldt koos voor de rukkende BV’s Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dondt als dé figuren van 2020…

5. Dokter Maggie De Block

Omdat zij het was die werd bedoeld toen minister Frank Vandenbroucke uitriep: ‘den blok erop!’. Omdat zij zo magistraal het falen van het Belgisch systeem belichaamde. Omdat zij zo’n puike verliezer is dat ze al content was met het Kamerfractieleiderschap voor de Open VLD. Omdat zij de Groenen zo perfide kan pesten met haar hoogstpersoonlijke bijdrage tot de methaanuitstoot. Echt een massief mens, die Maggie.

4. Hannelore Goeman

Omdat ze het niveau van onuitstaanbaarheid zo feilloos heeft opgekrikt naar hoogten die zelfs een volleerde socialist doen duizelen. Omdat haar fractieleiderschap in het Vlaams Parlement voor de SP.A gekenmerkt wordt door vileine berispingen voor het goede doel. Al wie haar waarheid niet preekt moet aan de meningenmuilkorf. Een Goeman is daarom nog geen Gutmensch. ‘Leve gore Hannelore’ zingt men tijdens rode lockdownfeestjes in de volkshuizen. Vooruit met die geit!

3. Catherine Van Eylen

Omdat ze in ‘De Slimste Mens’ het taboe van de te dunne benen glansrijk doorbrak. Omdat ze de ‘deadname’ van Sammeke Bettens aan de natie blootlegde. Omdat ze er altijd en overal beter uitziet dan op de VRT (welke grimeur haat haar daar?). Omdat ze als mevrouw Woestijnvis ook wel iets gegund is. Omdat ze met haar nieuwe heup nu ook de Paralympics kan becommentariëren.

2. Jos D’Haese

Men vergeet soms dat er ook andere communisten bestaan buiten Marc Van Ranst. Jos wordt geëerd omdat hij een lief heeft. Dat gulpte hij eruit in bakkersgazet ‘de Zondag’. In de Muppetshow doet een buisvormig wezen mee met grote ogen vol verbijstering en dikke lippen waaruit murmelende klanken uitsijpelen. Dat wezen is zonder lief maar dubbelganger Jos niet. Leve Zijne parlementaire sjofelheid!

1. De rukkende BV’s

Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dondt… Jawel, geen eindejaarlijst is compleet zonder de mannen die alles gaven. Tot de laatste druppel vulden deze populaire leeglopers de kelk. Panikerend en procederend penetreerden ze het Vlaamse gemoed met sproeiende levenslust. Alleman werd van zijn sokken geblazen door wat ze over hadden voor een fictieve fan. Zoiets loopt al gauw uit de hand. ‘tScheldt piekte en dus staan ze op nummer 1.

**

Heeft U ook een persoonlijk eindejaarslijstje? Stuur gerust door naar [email protected]

***

Schenk iets aan een ongelukkige tijdens Kerst. Schenk bijvoorbeeld een abonnement op ‘tScheldt. Alleen al de gedachte doet iemand glimlachen. Kies een abonnement en stuur ons het e-mailadres van de ongelukkige.

 

7 reacties op “Dé figuren van 2020 volgens ‘tScheldt

  1. Neen ik heb hem niet gezien en ik wil hem ook niet zien. Ik heb genoeg aan de mijne zowel om te pissen als om vertier.

  2. Is er ook een prijs voorzien voor deze rukkende rode ridders ?Een opblaaspop ,of een cameraatje met groothoeklens of zo, Een abonnement op dit satirisch blad is ook een mogelijkheid als hun zot gesnoven enige hersencel nog bekwaam genoeg om de teksten te lezen ,de troostprijs is een doosje kleenex .

  3. Ik heb de foto´s van deze drie BV´s (bekakte Vlamingen), lid van het eigengereide linkse clubje gezien: die gasten zijn niet enkel perverten, het zijn ook narcisten in de hoogste graad!

  4. Op tijd en stond een goede ruk moet kunnen, zeggen onze drie aanhangers van de stevige snok, maar ze zeggen erbij dat het niet uit de hand mag beginnen lopen.

  5. Toch kunnen die figuren het nog ver brengen hoor: feit is dat de regimemedia het alleenrecht heeft om kenbaar te maken wat wettelijk is én wat maatschappelijk wenselijk is. Sinds kort ben je officieel een slachtoffer als je de afwijking “web-exhibitionist” hebt, nu wordt onderzocht wat de mogelijkheden zijn om van de hiervoor verantwoordelijke maatschappij een schadevergoeding te kunnen eisen. Minister (sorry, ik heb dat niet verzonnen) Dal verleent zijn volle steun hiervoor. De modaliteiten ‘om te kunnen trekken’ zullen ten gepaste tijde via de gekende weg bekend gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *