ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Eskimo’s van de Wetstraat – 't Scheldt

De Eskimo’s van de Wetstraat

Vergeet, Lieve Lezer, de islamisering van onze samenleving! Het zijn de Eskimo’s waar we schrik van moeten hebben. De “eskimonisering”, dáár moeten we van wakker liggen!

Vergeet, Lieve Lezer, de islamisering van onze samenleving! Het zijn de Eskimo’s waar we schrik van moeten hebben. De “eskimonisering”, dáár moeten we van wakker liggen!

**

En nee, wij doen niet mee met dat Inuit-gedoe: de laatste keer dat we keken, telden we geen enkele Eskimo onder onze abonnementen – waarvoor U trouwens massaal uitgenodigd blijft! – dus die mannen en vrouwen kunnen door ons niet beledigd worden.

Eskimo’s staan bekend als een hardvochtig volkje. Dat heeft uiteraard veel te maken met de harteloze en snijdende vrieskou van hun biotoop, maar toch ook met de gewoonte, ginds, om ouderen die het semi-nomadisch leven niet meer aankunnen, gewoon tegen een verlaten iglo te planten en te laten sterven van uithongering en ontbering.

Ondertussen is er zo’n Eskimo in de regering gesukkeld: Maggie De Block. Jarenlang hebben ze, zelfs in de Melsensstraat, getracht om De Block te voorzien van een laagje beschavingsvernis. Alle dagen pappen geblazen! Maar elke aangebrachte laag verloor ogenblikkelijk haar souplesse en stolde in geen tijd tot hardnekkige kwab. Het resultaat is nu dagelijks op de buis te zien: Gelukkig zij die geen breedbeeld-TV hebben, zij zullen slechts half de horror moeten doorstaan!

Want wat decreteerde “ons Maggie” vanuit de volmachtenregering zonder meerderheid: “jongeren” gaan voor op ouderen. De “zever” over al die mensenrechten, dat was maar om te lachen. Om U in “uw kot” te houden, snotneus! Na de discriminatie op grond van kleur en afkomst (bruin tot zwart en van ver heeft voorrang op wit en van dichtbij) wordt nu ook met één pennentrek de discriminatie op grond van leeftijd ingevoerd. En de Eskimo zag dat het goed was.

Dus stel: U komt van heel ver en kent niks, weet niks, kunt niks. Daarom heeft U heel uw leven in handen van Allah gelegd, wars als U bent van elke vorm van “eigen verantwoordelijkheid”! Dit laatste heeft in U echter een fijngevoeligheid opgewekt voor het “liegen en bedriegen”. De gruwelijkste leugens heeft U die mannen en vrouwen van vreemdelingenzaken wijsgemaakt … Uiteindelijk heeft U die fel begeerde Belgische hangmat wel verdiend, want nog steeds komt U van heel ver, kent niks, weet niks en kunt niks!

Onderweg bent U uiteraard langs ongeveer alle brandhaarden van het Coronavirus getogen om in het land van melk en honing te geraken. Corona wat? Virus hoe? Dat kent U natuurlijk niet … U kent immers niks, en wat U niet kunt zien, dat bestaat niet. Daar heeft uwen Allah voor gezorgd! U wordt dus ziek, heel ziek! Doodziek! En nu komt het! U bent jong, dynamisch, uiteraard arm en berooid en heeft in heel uw leven nog nooit iets nuttigs gedaan, dus … U krijgt voorrang op de “ouderen” die in betere tijden uw land van melk en honing hebben opgebouwd en betaald, in de hoop te kunnen genieten van de beste zorg van de wereld, als dat nodig mocht zijn, nu bijvoorbeeld!

Kruip maar tegen uw iglo, senioren, ’t is goed geweest, volgens “ons Maggie”!

***

Kies je abonnement:

2 reacties op “De Eskimo’s van de Wetstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *