ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De criminele kleur van discriminatie – 't Scheldt

De criminele kleur van discriminatie

Vandaag mocht Unia-directeur Els Keytsman geheel wetenschappelijk verantwoord in het TV-nieuws melden dat homohaat de schuld is van buschauffeurs en extreem-rechts. Alle homo’s die de laatste jaren in elkaar geklopt zijn in Vlaanderen door allochtonen trekken vragend hun wenkbrauwen op…

Het Gelijke Kansencentrum Unia legt om den brode gretig discriminatiesplinters onder de loep. Hun rapporten zijn nooit om naar uit te zien. De barre tijdingen spatten bij deze ijverige overheidsclub ongebreideld in het rond. In 2018 blijken de meldingen van homofobie met de helft te zijn gestegen. De oer-sympathieke Unia-directeur Els Keytsman viseert in De Morgen vooral bus- en taxichauffeurs als schuldige scheldknapen. Die veelal exotische homohaters achter het stuur van ons wereldwijd benijde openbaar vervoer zijn dus eigenlijk niet zo uit op culturele variatie, wist iedereen al behalve Unia-strijders. Een homokoppel had slaag gekregen in een snackbar. Misschien hadden ze de donor kebab teruggegeven omdat ze de donor niet kenden? Je weet maar nooit.

“Homohaat is de schuld van buschauffeurs en extreem-rechts”, aldus Unia

‘Verliefde vrouwen’ worden met bedreigende taal bejegend, lezen we in het met een kloeke geut romantiek gespijsde rapport. ‘Kussende mannen’ ondervinden fysieke agressie. Had er iemand “ge kunt ze kussen” geroepen? Mensen nemen alles soms zo letterlijk. “De onderstroom van virulente haat valt zeker niet zomaar teug te brengen tot allochtone afkomst”, bloklettert Juf Els. Oké, in de Congolese gemeenschap heerst veel homonegativisme, geeft Keytsman met geconstipeerde aarzeling toe om dan vliegensvlug “ultrakatholieke fora en extreemrechtse studenten” te blameren. Niet dat die katholieken meteen als straatvechters opduiken, vermoeden we zo. Recent werd in mijn straat een homo met een kopstoot beloond door een trio Noord-Afrikanen waardoor hij bloedend op de Spoed een neusoperatie moest ondergaan. Hij was natuurlijk wel schuldig aan het uitbaten van een bloemenzaak en het bezit van een hond. Culturele gevoeligheden, nietwaar? “De jongeren van vandaag zijn de buschauffeurs van morgen”, besluit Els, daarbij een grenzeloos vertrouwen in de diplomazege van een bepaalde jeugd uitdrukkend. Heeft de Unia-directeur met de ultragroene achtergrond last van kleurenblindheid bij discriminatie?

Anneleen De Bruyne

***

Unia krijgt het niet over haar lippen om te zeggen dat homofoob geweld ook toe te schrijven is aan allochtonen. Steun ‘tScheldt zodat we kunnen samenleggen om een kleurenbril te kopen voor Unia.

3 reacties op “De criminele kleur van discriminatie

 1. Unia de over gesponsorde kliek linkse extremisten , nooit een veroordeling ,laat staan een opmerking in de MSM wanneer een witte persoon gemolesteerd wordt of in het gezicht gespuwd , dit selecte po-co clubje
  “wereldverbeteraars” van laag allooi zadelt de burger op meet steeds hogere schulden terwijl ze royaal gesponsord worden met belastinggeld ,ik vraag me dus ook niet af hoe dat komt !!omdat ik er enkele malen geweest ben toen ik destijds nog met het daklozen probleem bezig was als vrijwilliger.
  Deze uitverkorenen van” correcte” politieke partijen hebben de goede gewoonte elke middag een exuberante
  maaltijd te nuttigen , meestal bestaande uit meerdere gangen inclusief de beste wijnen en desserts ,met graagte delen ze die met politieke collega’s uit naburige partijbureaus ,ook worden de gelden kwistig rondgestrooid in een honderdtal schimmige “diversiteits” VZW ‘kes en “projecten” van de eigen politieke partijen hoe duurder hoe liever , dit is dus een maffiabende ,niks meer ,niks minder dat morgen moet afgeschaft en uitgeplozen , de schuldigen 20 jaar de bak in minstens !

 2. Nog aan toe te voegen dat patertje Leman in zijn bevoegdheid als opperhoofd destijds een panische angst had om in een bushokje op een bus te wachten ,en men hem dus een wagen met chauffeur gaf als blijk van anti rechtsheid ,en dat hij na zijn taak in het maffiahuis toen nog het CGKR genoemd een topfunctie kreeg bij de grotere maffiosi van
  De EU commissie in de grote racisme kringloopwinkel waar het manna nog meer uit de hemel neerdaalde voor deze Jezuïet ,hij slaagde er ook in ondanks de vele miljoenen subsidie van de belasting centen een schulden put te maken van over de 200 miljoen zuurverdiende centen van zijn geviseerd “racisten” volk ,Judas deed het voor minder al was hij een Jood !

 3. Het meest wraakroepende bij UNIA is dat die bende neofascistische racisten gesubsidieerd wordt met het geld van de door hen zo gehate vuile witten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *