ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De brandbom onder het Fonds voor Medische Ongevallen: het auditrapport van het Rekenhof – 't Scheldt

De brandbom onder het Fonds voor Medische Ongevallen: het auditrapport van het Rekenhof

#Pano bracht een bloestollende reportage over het Fonds voor Medische Ongevallen.

#Pano bracht een bloestollende reportage over het Fonds voor Medische Ongevallen.

Wij wensen de politici die verantwoordelijk zijn voor dit Fonds voor Medische Fouten 20 minuten zonder zuurstof…

Je vindt het rapport van het Rekenhof over het fonds hier:

Rekenhof Fonds voor Medische Ongevallen

3 reacties op “De brandbom onder het Fonds voor Medische Ongevallen: het auditrapport van het Rekenhof

 1. Geachte,

  Flauwekul. Nadat mijn hersens zwaar aangetast werden door BMN (Blauwe Mixomatose & Nepoltisme) ben ik blijvend geholpen door dit fonds. Ik word maandelijks ondersteund met 23.000 euro én een kabinet. U verkoopt flauwekul.

  U gelieve de Regimepers te lezen.

  Alexander de Croo Magnon

  1. Geachte,

   Alsdat gij alweer op een onbetaamelijke manier de spot dreift met iemand van de enige echte Partei, Open-Vee-L-D, dan zult gij te maaken kreigen met talrijke deurwaarders en inbeslachnemers. U weze gewaarschuwt!

   Echbert Lacgraert

 2. Ja eens binnen in een staatsbedrijf ben je binnen , werken is er niet bij , uw benoeming zorgt voor een hoog inkomen en de rest is stierenstront .Idem bij het waarborgfonds voor slachtoffers van verkeersongevallen , het
  verschil met dit fonds is dat het waarborgfonds Privé is en waar elke belg moet aan meebetalen , krijg je zoals ik een ongeval voor met lichamelijk letsel en vluchtmisdrijf duurt de “procedure ” 8 jaar en intussen lopen je medische kosten op , in 8 van de tien gevallen worden de opgelegde sommen NIET uitbetaald ! en moet je steeds weer naar enkele door hun betaalde “dokters ” waar geen enkele medisch toestel staat ! deze in dure villa’s wonende sujetten vragen je om eens je armen op te heffen , en klaar je mag gaan ! Indien men de’ dader ‘ niet kan vatten (zoals in mijn geval ) dan heb je maar recht op maximaal de helft van het door de rechtbank toegekende bedrag en daar trekken ze nog eens van alles af ,er is totaal geen democratische controle , dit ‘bedrijf ‘ is heel moeilijk te bellen ,en zit op een miljarden pot ,waarvan niemand weet wie het geld beheerd ,zelfs op het ministerie niet !! , als je begint moeilijk te doen zeggen ze vlakaf “wees blij dat we je nog wat geven ” terwijl 30% van alle boetes , en verzekering premies naar deze maffiose bende gangsters gaat .Het waarborgfonds voor motorvoertuigen heet het voluit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *