ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De beroemde ‘nultolerantie’ in België – 't Scheldt

De beroemde ‘nultolerantie’ in België

Naast de iconische ‘wafelenbak‘ van Nero, de beroemde ‘klare lijn‘ van Hergé, het impressionante ‘surrealisme‘ van Magritte, is er de befaamde ‘nultolerantie‘ van de Belgische Politiek…

Naast de iconische ‘wafelenbak‘ van Nero, de beroemde ‘klare lijn‘ van Hergé, het impressionante ‘surrealisme‘ van Magritte, is er de befaamde ‘nultolerantie‘ van de Belgische Politiek.

**

De ‘Belgische nultolerantie‘ is een concept dat doorgegeven wordt van de ene minister van Binnenlandse Zaken naar de volgende.

De ‘Belgische nultolerantie‘ is het politieke antwoord op de niet gesmaakte aanval van voormalig President Trump die Brussel geheel onterecht een “hell-hole” noemde.

Er was inderdaad ooit een tijd dat Brussel er vervallen bij lag. Er was inderdaad een tijd dat Brussel meer aanvoelde als een Marokkaanse achterbuurt. Er was inderdaad een tijd dat het Brusselse Zuidstation zo naar pis en stront rook van de honderden buitenlandse inwoners in haar gangen en corridors dat Frankrijk er met zijn kampen in Calais jaloers van werd.

Maar die tijd is lang voorbij sinds de Belgische politici het concept ‘nultolerantie’ introduceerden. Er zijn geen brandende autowrakken meer op ouderjaarsnacht, er zijn geen rellen meer, er worden geen politie-, brandweer- en ziekenwagens meer aangevallen. Dat is lang voorbij.

De Belgische bevolking is haar leiders eeuwig dankbaar voor hun actieve en efficiënte ‘nultolerantie’.

***

Wie is de eerste die in 2021 een abonnement op ‘tScheldt neemt? We verdubbelen het aantal maanden van je abonnement omdat we zo blij zijn met de nultolerantie van onze politici! Kies een abonnement:

7 reacties op “De beroemde ‘nultolerantie’ in België

  1. Spijtig genoeg is het een ex vlaamse( sorry brabantse)stad , eerst overgenomen door de waalse francophonie, en heden ten dage door …… tja u weet het wel he. En in afzienbare tijd wordt Bruxelle… helxelle. Tja onze onvolprezen politiekers, de vlaamse trado”s op kop hebben er in de laatste 40 jaar een ongelooflijke knoeiboel van gemaakt, dus beste lezers, stem volgende maal zeker geen VB he, want het zou kunnen veranderen dan. Alvast veel veranderd met BDW, we mogen handje in handje op vakantie met een moslimvriend, een vriendinneke is net iets te ver gegr………. ja u weet het wel, nog wat te haram he, een joods vriendinneke ??? koosjer genoeg,??

  2. Dank zij “de lik op stuk politiek” !! Zo orakelde BDW flink op het linkse rioolzendertje ATV “zijn er in de koekestad geen auto’s afgefikt”.Hier in het droom paradijs borg-er -occo waren er met oudejaar knallen die de ramen deden daveren en autoalarmen deden afgaan, Hallo Bart? Uw domus ligt toch net op de rand van het import pretpark ?De electorale vijver waarmee ge uw tanende cijfers wilt opkrikken zit al vol met Vivaldi vissers daar gaan vissen zal u nog duurde komen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *