ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent De Bejubelde versus de Ezel (van die steen) – 't Scheldt

De Bejubelde versus de Ezel (van die steen)

9 reacties op “De Bejubelde versus de Ezel (van die steen)

  1. Voor hen die nog geloven in God of hoe hij ook heet. God bestaat, heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. Dat is gewoon een uitvinding van mensen die macht willen uitoefenen over de andere mensen en hen geld willen aftroggelen. Bij de RK is dat stoelgeld, omhaling tijdens de mis, de offerandeschaal, een begrafenis, een huwelijk, etc. Hoelang zullen mensen dat nog accepteren? Onze grondwet dient aangepast : geen mogelijkheid meer tot enige godsdienstvrijheid.

  2. Voor hen die nog geloven in God of hoe hij ook heet. God bestaat niet, heeft nooit bestaan en zal nooit bestaan. Dat is gewoon een uitvinding van mensen die macht willen uitoefenen over de andere mensen en hen geld willen aftroggelen. Bij de RK is dat stoelgeld, omhaling tijdens de mis, de offerandeschaal, een begrafenis, een huwelijk, etc. Hoelang zullen mensen dat nog accepteren? Onze grondwet dient aangepast : geen mogelijkheid meer tot enige godsdienstvrijheid.

  3. Idd, als er dan toch zo’n geweldig goede en almachtige vredelievende god zou bestaan dan vraag ik me af waarom hij nog geen korte metten gemaakt heeft met het coronavirus (en met al die idioten uit de Wetstraat vanaf de regering Verafstoot).

    1. Dat is exact de reden waarom ‘tScheldt al 25 jaar anoniem werkt. En dat is exact waarom het laakbaar is dat kranten als De Morgen, HLN en HUMO er alles aan doen om mensen die meetekenen en schrijven aan ‘tScheldt wensen te ‘openbaren’…. (‘tScheldt)

  4. We hebben gezien wat religieuze krankzinnigen zopas weer hebben aangericht. Iemand op straat onthoofden in volle dag!!! En dan zeggen dat er in Mechelen zo’n opgeblazen inciviek rondloopt die het fascistische Unia naar zijn stad heeft gehaald. Dat deed die migrantenminnaar wellicht om die geïmporteerde kakkerlakken nóg wat meer rechten te geven ten overstaan van zijn eigen volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *