ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dankzij het vaccin: binnenkort sterft iedereen weer aan iets normaal – 't Scheldt

Dankzij het vaccin: binnenkort sterft iedereen weer aan iets normaal

Voortaan zult u plots geen coronadoden meer aantreffen in de overlijdensstatistiek. We zullen opnieuw sterven aan iets uit het oude normaal…

“Alsof er een engel op mijn tong pist”, wist Jos Hermans, de Neil Armstrong van het Vlaamse vaccin, te vertellen nadat hij het vaccin kreeg ingespoten. Wat onmiddellijk wees op een wel erg bizarre nevenwerking van het duur geproduceerde vocht.

‘Een kerstcadeau’, glunderde iemand die voor dokter speelde. Big Pharma als humanitaire instelling, want ‘ze gaan de winst herinvesteren in mensen-reddende medicijnen’. Met hun pillen word je poepmakkelijk 100. Kijk naar Jos Hermans en je beseft dat het wondervaccin dus al zeker 4 jaar meegaat. Dat je je best even inhoudt met zwanger worden door die placenta-antistoffen, ach. Zolang er plots geen onderdelen zoals ledematen of genitalia op de grond kletteren, valt dat allemaal mee.

Misschien wordt Jos met zijn gewijzigd DNA wel vegetariër of ontwikkelt hij talent voor de seniorenversie van The Voice. Het vaccin als Blijde Boodschap. Vooral stokoude leiders als Sleepy Joe Biden in Amerika zijn er verzot op. Of Benjamin Netanyahu (uitgesproken als yahoo) die betogers verwart met fans. Vladimir Poetin aarzelt nog, want injecties doen hem denken aan zijn vroegere job als KGB-vuilnisophaler.

Persoonlijk zijn wij pas mee als geloofwaardige toppers uit ‘De Slimste Mens’ aan de spuit gaan. In de Vlaamse fractie van verantwoordelijke regeringspartij Open VLD vindt men dan weer slikken leuker dan spuiten. Het beleid van de blauwe ministers moet je dan ook met een snuif zout nemen. Tegen kerst volgend jaar komt uiteindelijk de probleemloze groep Belgen aan bod.

Tegen dan circuleren er ongetwijfeld nieuwe virussen, juichen de virologen met zicht op de eigen toekomst. Jos Hermans gelooft eveneens in de toekomst. Voortaan zult u plots geen coronadoden meer aantreffen in de overlijdensstatistiek. Ze zullen opnieuw sterven aan iets uit het oude normaal.

***

Het beste vaccin tegen Politieke Correctheid blijkt vandaag een abonnement op ‘tScheldt te zijn. Vaccineer jezelf. Kies een abonnement:

1 reactie op “Dankzij het vaccin: binnenkort sterft iedereen weer aan iets normaal

  1. Voor het “oude normaal” zal men in de geschiedenis boeken moeten grasduinen onder de noemer Virologen Tyfus , of dit eens openen https://www.senate.be/www/?MIval=/Vragen/SchriftelijkeVraag&LEG=5&NR=11028&LANG=nl ,Hoe in 2014 door dezelfde tactiek van misleiding en winstbejag door de virologen die nu weer aan zet zijn de hele bevolking in gevaar zijn gebracht .soit ,pas gehoorde mop ” belgen zijn de lafste schotelvodden van de hele Planeet”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *