ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dankzij de debielen van KOZP (Kick Out Zwarte Piet) hebben we deze muziek… – 't Scheldt

Dankzij de debielen van KOZP (Kick Out Zwarte Piet) hebben we deze muziek…

Featured Video Play Icon

11 reacties op “Dankzij de debielen van KOZP (Kick Out Zwarte Piet) hebben we deze muziek…

 1. Dat een bijzonder kleine minderheid het toch zo ver kan krijgen dat een ganse maatschappij zich moet overgeven aan totaal doorgeslagen voorstellen, eisen en uiteindelijk wetten is hallucinant en ronduit gevaarlijk. Trek deze lijn van ‘steeds méér macht door steeds minder verkozenen des volks’ door en je komt onvermijdelijk op het punt dat 1 persoon de macht heeft over iedereen. Momenteel is die ene persoon nog vermomd als 1 kliek, zelfs over partijgrenzen heen om het ‘democratisch’ te mogen noemen, maar het doel en eindresultaat blijft hetzelfde. Met veel subtiliteit in onderwijs en media worden de burgers zo gaar gemaakt dat op termijn het onwaarschijnlijkste als normaal wordt benoemd.

  1. Ja maar wij zijn heel selectief qua onze discriminaties, wij discrimineren enkel wie de brute pech heeft tot om het even welke meerderheid te behoren ! Daarom subsidieert de Overheid dus wel een “Minderhedenforum” maar GEEN…… “Meerderhedenforum” ! Objectief-correct beschouwd is dat uiteraard “autochtonofobe discriminatie ” en toch eveneens “heterofobe discriminatie”. Maar politiek-correct beschouwd bestaan die niet wegens uitgegomd met de PoCo-discriminatoire passe-partout ….”positieve actie”(sic). Zo flikken wij dat !

 2. Met de "juiste" partijkaart politiek-benoemde met de "juiste"Met de "juiste" partijkaart politiek benoemde PoCo-Inquisiteur bij de zich democratisch wanenden van het Cordon DISCRIMINATOIR schreef:

  Laten we het voor eens en altijd eindelijk eens politiek-correct op punt stellen. ENKEL wie tot een Minderheid behoort kan gediscrimineerd worden, uiteraard politiek-correct beschouwd. Daarom mag de Overheid WEL een “Minderhedenforum” subsidiëren maar GEEN “Meerderhedenform”. Kennelijk zijn dat objectief-correct beschouwd WEL degelijk pure & onversneden “autochtonofobe discriminatie” en “heterofobe discriminatie” maar dat wordt politiek-correct uitgegomd met het alchemisch proces der “positieve actie” (sic). Hokus pokus pats ! Zo flikken wij dat ! Ge moet er maar op denken hè om het PoCo-concept “positieve actie”(sic) uit uw Linkse duim te zuigen en er “autochtonofobe discriminatie” en ” heterofobe discriminatie” mee te camoufleren ! Wij PoCo’s zetten immers alles op zijn kop sinds mei-68 !

 3. Doe mee aan onze “bedenk een nieuwe discriminatie” prijskamp. Wie de origineelste neo-discriminatie uit zijn Linkse duim kan zuigen wint de prijskamp met als hoofdprijs de volledige collectie “Jip & Janneke”

 4. Negers mogen elkaar negers en zwartzak noemen en ze mogen zelfs ons ,naar kiekens stinkende bleekscheten noemen , zij storen zich zich daar niet aan , Awel ik voel me echt gediscrimeneeert , want ik moet zelfs mijn smoel zwart maken om zwarte piet te kunnen spelen , maar als ik mijn smoel zou zwart maken om naar het ocmw te trekken olala !!
  Maar dan waarom mag Sinteklaas nu eens geen echte zwarte neger inhuren om pietje te spêlen ?? er lopen er nu toch genoeg rond zonder werk ?? de gedroomde job voor zo een zwartscheet , Ze weten zelfs nie eens hoe gelukkig ze de kindjes kunnen maken , kindjes van alle kleuren ! en hoe geliefd ze zouden zijn ! ja logica hee , aan wie is het gegeven ?

 5. Weet je dat deze mp4 niet kan verzonden worden of op het fukkeboek kan geplaatst worden ??? wat is er eigenlijk mis mee ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *