ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Dank U Maggie! – 't Scheldt

Dank U Maggie!

4 reacties op “Dank U Maggie!

  1. Ze gaat nu haar zitje in de kamer opnemen… Ze wil geen huisdokter meer zijn en kiest begrijpelijkerwijze voor een prima en gemakkelijker gewin dan in je kabinet op een klant te moeten wachten. Want ik denk dat het bij een patiënt heel geloofwaardig moet overkomen als ze hem zegt dat hij wat op zijn gewicht moet letten. En wellicht lonkt er ook nog een ferme afscheidspremie die ze met haar worstvingertjes kan mee graaien.

  2. Ik kan er zo heel wat gebruiken om draperies. op te hangen, liefst gouden. Ik ben bereid om Maggie te betalen met een emmer fritten met 8 pollepels tartaresaus of pickles.

  3. Volgens geruchten gaat ze alle lagere en middelbare scholen bezoeken om de kinderen dringend te waarschuwen tegen de gevaren van….obesitas ! Met in het voorprogramma ene Roger V.G. die zal uitweiden over het misbruiken van koorknaapjes en hoe daartegenin te gaan. Als afsluiter een seksewolloge van liberale (?) strekking die toch nog hoopt eens minister of staatssecretaris te worden, als fin de carrière… De aanhoudster wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *