ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Culturele collaboratie van Albert Heijn te Olen – 't Scheldt

Culturele collaboratie van Albert Heijn te Olen

Het bezettingsleger dat onder het mom van progressiviteit de ene Vlaamse traditie na de andere besmeurt botst hier en daar op verzet…

Het bezettingsleger dat onder het mom van progressiviteit de ene Vlaamse traditie na de andere besmeurt botst hier en daar op verzet.

**

Via culturele collaboratie worden tradities verbannen als ware het uitingen van satanische zelfbevlekking, structureel racisme of onversneden kolonialisme.

Als de culturele collaboratie zich manifesteert in de rekken van een grote supermarkt, weet je dat er geen houden meer aan is. Zowel de supermarkt als de vervangende handeling van je gewraakte traditie zullen jou tijd overleven.

Niemand is opgewassen tegen het geweld van rekken in een supermarkt.

Maar toch, soms, staan er individuen recht die in het verzet gaan. Ze lopen het risico gedemoniseerd te worden, uit hun rechten ontzet te worden, opgesloten te worden in de gedachtegevangenis van de bezetter.

De Albert Heijn in Olen is zo’n culturele collaborateur. Kinderen die in gewone omstandigheden Studio 100 kindercharcuterie consumeren moeten zich in bezettingsomstandigheden conformeren aan de nieuwe normen en waarden van de bezettingsmacht.

Zo werden er Sinterklaas tekeningen uitgedeeld aan de kinderen in de Albert Heijn van Olen om ze in te kleuren en op te hangen in de supermarkt. Op deze tekeningen had Albert Heijn geheel volgens de filosofie van KOZP (Kick Out Zwarte Piet) de figuur van Zwarte Piet verwijderd. In het Sinterklaas verhaal van Albert Heijn en KOZP is geen plaats meer voor Zwarte Piet.

Twee burgers traden in het verzet, verkleed als Sinterklaas en Zwarte Piet brachten ze ‘s nachts omzichtig pamfletten aan aan de deur van de collaborateur.

Een act van gewaagd verzet.

Een act van gedurfde anarchie.

***

Schenk een grimlach, schaterlach of glimlach aan een naaste voor Kerstmis. Schenk een ‘tScheldt abonnement. Kies je abonnement en stuur ons het e-mailadres van de Gelukkige:

 

7 reacties op “Culturele collaboratie van Albert Heijn te Olen

  1. Er is even een A H in Boortmeerbeek geweest en die was zodanig politiek correct dat er nagenoeg achter elke kassa een kopvod zat.

  2. En het “eigen volk” ( 95% in Boortmeerbeek) ziet dat niet zo graag, van welke strekking of politieke gezindheid ze ook zijn. Is die winkel daarom ook weg ? Zou het daarom zijn dat mevr Amalci nooit een hoofddoek draagt ?

    1. Neen, er moet een bepaalde politiek tussen die ketens bestaan dat een AD Delhaize en een A H niet te dicht in elkaars buurt mogen zijn en A H is weggegaan en er is een Carrefour Market in de plaats gekomen. En Almaci is wel dik maar niet dom en wellicht om politiek gewin verkiest ze om geen hoofddoek te dragen. Wat uiteraard niet wil zeggen dat, wanneer de overheersers eindelijk België in handen zullen hebben, ze haar vod nog in haar schuif zal laten liggen.

  3. Voor de gein moet je NIET bij Albert Heijn zijn ,ben benieuwd dit jaar in Antwerpen op de grote markt waar wij jaarlijks met een twintigtal echte zwarte pieten snoep uitdelen ,ondanks de vele undercover collaborateurs van het linkse dictaat !

  4. zijn er toevallig ook echte zwarte n… rs die ook voor zwarte piet willen spelen ?? goed betaalde job en plezant , bollen uitdelen aan de brave kindjes die dat fijn vinden, maar gezeik krijgen van de grotere kindjes die in feite verkapte en gebrainwashte racisten zijn en die zijn echt stout en krijgen GEEN bollen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *