ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Coronabesmettingen…. schoolvoorbeeld van rigoureuze mediamanipulatie – 't Scheldt

Coronabesmettingen…. schoolvoorbeeld van rigoureuze mediamanipulatie

Met cijfers en kaarten kan je alles bewijzen, zoals bijvoorbeeld dat het aantal coronabesmettingen in Vlaanderen hoger zou zijn dan in Wallonië… terwijl het net omgekeerd is in de realiteit…

Een wakkere lezer van ‘tScheldt kietelt zijn intellectuele capaciteit door ook de Franse media te volgen en te lezen. Stomverbaasd stuurde hij enkele kaarten door naar  t’Scheldt over de coronabesmettingen in België.

Onze Waalse tegenvoeters blijken hun coronabesmettings-kaarten enigszins zo te manipuleren dat het lijkt alsof vooral Vlaanderen heel veel besmettingen kent.

Wie dezelfde kaart op dezelfde dag in de Vlaamse media consulteert ziet echter dat de kaart net een tegenovergesteld beeld geeft en dat het zwaartepunt van de besmettingen zich in Wallonië bevindt.

Dit is de kaart die de Walen in de Waalse media vinden:

Dit is de kaart die de Vlamingen in de Vlaamse media vinden:

Onze wakkere lezer dook even in de cijfers om een verklaring te vinden. En hij vond ze. Onze Waalse broeders tellen alle coronabesmettingen op sinds maart 2020. Daardoor lijkt het alsof er in Wallonië veel minder coronabesmettingen zijn dan in Vlaanderen.

In Vlaanderen geeft men gewoon het aantal besmettingen weer die de laatste 2  weken gemeten werden.

Wie belazert hier wie eigenlijk?

***

U las dit het eerst in ‘tScheldt. Steun onze vranke vrije blik op de dingen. Kies een abonnement:

5 reacties op “Coronabesmettingen…. schoolvoorbeeld van rigoureuze mediamanipulatie

  1. Het plebs in het ootje nemen is immers uitermate politiek-correct ! Er duikt een koppensnellende Muzelman op in Frankrijk en……Belgisch PoCo-pipo’s & pipa’s beginnen meesmuilend PoCo-propaganda te raaskallen over de imaginaire opkomst van een vermeende…. “rechtse terrorisme dreiging”(sic) HAHA, dergelijke aanhoudende desinformatieve PoCo-Propaganda zou Goebbels zelfs niet gedurfd hebben ! Wanneer en waar zou er dan al een “rechtse terroristische aanslag” geweest zijn in ons land, desinformerende ,nestbevuilende PoCo-propogandisten ? Kennelijk zijn die PoCo-Inquisiteurs al “vergeten”(sic) wat er te Maalbeek en op Zaventem geschied is ! Intussen BLIJVEN ze maar ijveren opdat de “Rechten vd Crapuleuze Mens” zouden BLIJVEN primeren op de “Rechten vd EigenVolkse Slachtoffer Mens” ! Pure & onversneden nestbevuilende, gepropagandeerde Oikofobie teelt welig bij de PoCo-gehersenspoelden !

    1. Je hebt niet goed gekeken. Zijn masker gaat wel degelijk tot aan zijn voorhoofd. De bril en de neus zijn geschilderd, om het een beetje moderner te hebben. Anderen dragen toch ook tanden die in anderen hun billen bijten. Waarom mag hij dan geen neus en bril schilderen. Misschien heeft Delphine van België dat wel getekend en gekleurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *