ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Corona is vieze ziekte voor Westerlingen, moslims zeggen dat Allah hen beschermt – 't Scheldt

Corona is vieze ziekte voor Westerlingen, moslims zeggen dat Allah hen beschermt

Een moskee in Wembley gaat dicht wegens corona. Maar de gelovigen geloven niet dat corona hen kan treffen, want ze hebben een soort theosofische condoom die hen beschermt tegen vieze Westerse ziektes….Allah

Featured Video Play Icon

Gezellig tafereel in Londen vandaag. Een moskee in Wembley gaat dicht wegens corona. Maar de gelovigen geloven niet dat corona hen kan treffen, want ze hebben een soort theosofische condoom die hen beschermt tegen vieze Westerse ziektes. Allah  heet het rubbertje. Dus houden ze de gebedsdienst gewoon in groep op de stoep. Volkomen safe deze geïntegreerde moslims.

 

 

3 reacties op “Corona is vieze ziekte voor Westerlingen, moslims zeggen dat Allah hen beschermt

  1. Wat de Moslims doen is zo oud als de godsdiensten bestaan . De Grieken Egyptenaren Romeinen Katholieken hadden ook hun beschermingen die ze aanbaden om hun te beschermen tegen ziekten, aller handen onheil en noem maar op . De katholieken gingen op bedevaart om voor bescherming te vragen ( in de meeste gevallen aan Onze Lieve Vrouw ) . In de middeleeuwen was de PEST een van de meest voorkomende epidemies . Er zijn door de eeuwen heen heel wat epidemies geweest met duizenden en duizenden dodelijke slachtoffers . Ze mochten zo veel hun god aan roepen alles ze wilden . Maar of het veel geholpen heeft is een open vraag . Let wel : Onze almachtige God is goed voor ons, en de barmhartige Allah is Groot en dan weer goed voor de Moslims . Door de eeuwen heeft de mensheid zich aan fictieve wezens gebonden . Ze moesten toch iets hebben om zich aan te onderwerpen, aan vast te houden, en te hopen op beterschap en vrede . Vul zelf maar in . Tot slot, of met het aan roepen van Allah het zal helpen om het coronavierus te bestrijden . Ik heb men twijfels .

  2. Hebben die chance dat ge van achterlijk zijn voorlopig niet doodgaat.
    Gevolgen zullen binnenkort wel duidelijk zijn zoals bij ons in Limburg met de Turken. Die hebben dat ook niet gekregen van allemaal braaf thuis te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *