ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Corona … het godsgeschenk voor blunderende politici – 't Scheldt

Corona … het godsgeschenk voor blunderende politici

Terwijl het Coronavirus zich als een boetekleed voor een al té globalistisch en links denken over heel Europa spreidt, heeft het er alle schijn van dat het virus toch ook een godsgeschenk is voor blunderende politici…

Terwijl het Coronavirus zich als een boetekleed voor een al té globalistisch en links denken over heel Europa spreidt, heeft het er alle schijn van dat het virus toch ook een godsgeschenk is voor blunderende politici.

**

Wie zich in de Corona-blinddoek wikkelt, ziet geen “s(n)ars” meer van de gewilde of ongewilde flaters en miskleunen van een al te inhalige overheid. En die flaters en miskleunen blijven zich aan een supersonische snelheid opstapelen achter het opgetrokken scherm van crisismaatregelen. Ja, er gebeuren echt wel rare dingen om ons heen die het “sfumato” van een wolkje Corona best kunnen gebruiken.

Staatsgreep

Zo is er allereerst de federale staatsgreep van de Waalse liberale bloedzuigers, onder het goedkeurende oog nog wel van Vlamingenhaters Elio Di Rupo en Paul Magnette, allebei PS. Van een noodregering moest Magnette niet weten, nog liever liet hij de eer aan een minderheidsregering mét volmachten, bevolkt door een stel obscure MR-praatpoppen – die weliswaar van een stem voorzien worden vanuit het “Maison du PS” aan de Boulevard de l’Empereur, 13 in Brussel – en vervolledigd door de paladijnen van de machtsgeile OpenVLD-courtisane Gwendolyn Rutten en een paar “nooit zonder de N-VA regerende” CD&V-malloten, met De Crem als excuustruus.

Hoe vaak hoor je niet dat een twee-partijenstelsel “handiger en gemakkelijker” zou zijn … Wél voor zij die nog mochten twijfelen: dit systeem is er “de facto” al in België! Toegegeven, een beetje weggemoffeld in de 6 regeringen die ons land – niet meer dan een “stip” op de kaart – rijk is, maar daarom niet minder reëel!

Het is het Vlaams Belang tegen de rest! En voor die “rest” is er voor elk wat wils: de MR mag via de staatsgreep federaal wat boven haar gewicht gaan boksen. De PS had het Waals niveau al ingepalmd en wat kruimels gestrooid voor Ecolo. In Brussel werd Groen dan weer mee in het bad getrokken (voor een niet onbelangrijk mandaat overigens: mobiliteit, openbare werken, verkeersveiligheid). Op Vlaams niveau regeert de N-VA, aangevuld met wat christendemocratisch en liberaal grut, als die al niet zelf in quarantaine zitten. De overige partijen moeten het met de kliekjes op lager niveau stellen: de sp.a in de schepencolleges van Brussel, Gent en Antwerpen; en ja, zelfs de PVDA/PTB doet er zijn voordeel bij! Denk maar aan Zelzate en het districtscollege van Borgerhout, waar Ben Van Duppen mag doen of hij deze vreselijk verdeelde maatschappij terug aaneen gaat breien tot samen-leving. Cordon rond PVDA? Mon oeil!

Alleen het Vlaams Belang, ondertussen veruit de grootste partij van Vlaanderen, wordt overal vakkundig buitengehouden, al moesten ze er een aparte wet voor maken! En weer moet ik de lezer teleurstellen die nog denkt dat deze bonte “zologie” van leidsmannen en -vrouwen voor “diversiteit” in het beleid kan zorgen. Zowel in Gent als in Antwerpen werd, zonder draagvlak, een LEZ ingevoerd. In Gent door Groen, gesteund door sp.a en CD&V (vergeet Mieke Van Hecke niet die, na het onderwijs, nu ook de Gentse CD&V vernietigde) en onder het toeziend oog van een volkomen verkeerd “gecaste” burgemeester van OpenVLD-signatuur. In Antwerpen door de N-VA, rechtgehouden door diezelfde sp.a en een blindganger van de OpenVLD.

Eén pot nat dus, die regenboog!

Turks-Griekse Oorlog

Wat er thans gebeurt aan de Turks-Griekse grens, is nog zo’n zaak die, althans volgens onze blunder-bende, het daglicht best schuwt. Het Turkije van sultan Recep Tayyip Erdogan besloot, na Europa 6 miljard lichter te hebben gemaakt, wat druk op de ketel te zetten. Daarvoor lijfde hij honderdduizenden gevangenen bij het leger in, vermomde hen in burgerkledij, liet hen van buiten leren dat ze “arme vluchtelingen” waren en liet hen los op de Griekse grens, gewapend met traangas en stenen, bovendien geruggesteund door Turkse “Special Forces”, die niet terugschrikken om het vuur te openen op Griekse soldaten.

In gewone omstandigheden en met normale bewindslui zou zoiets “een daad van oorlog” heten, maar dat is buiten ons flater-festival gerekend. Wel integendeel, de hoofdvogel werd afgeschoten door de Nederlandse Tineke Strik (Europarlementslid Groenlinks). Zij vond de weigering van Europa om de sultan tegemoet te komen en de vluchtelingen binnen te laten, “vals en hypocriet”. Je kan in volle Coronagekte ook gelijk massaal pistolen beginnen uitdelen, op voorwaarde dat elke Europeaan door zijn eigen kop zou schieten!

Maar verder dan wat lippendienst aan de Griekse zaak en een broek vol schrik en beklemming kwamen de andere “staatslieden” nu ook weer niet. Onze “Hippopotamus amphibius” op Sociale Zaken, Volksgezondheid en Asiel en Migratie (voor elke bevoegdheid heeft ze, naar het schijnt, één lichaamsdeel – drie ministers in één, scheelt toch wel een paar centen!) maakte enkele dagen geleden nog 42 miljoen vrij voor de ongehinderde doortocht van de goudzoekertjes uit verre landen die – o.a. via Noord-Italië – naar Vlaanderen afzakken. Wat was er nu ook alweer gaande in Italië? Wij moeten binnen blijven, maar de migratie tiert meer dan ooit welig voort!

Valt dat toch mee dat we allemaal “in ons kot” moeten blijven en niet op straat onze rechten kunnen opeisen. De “snotneuzen” gooiden we reeds zonder pardon buiten, maar de flaterende politici blijven rustig aan het pluche geplakt. Al denk ik dat we als Vlaming toch meer dan genoeg het boetekleed hebben aangetrokken; misschien is het Coronavirus wel ons godsgeschenk om, op basis van deze crisis, alle miskleunen van politici voor eens en altijd buiten te smijten! Gedaan met de uitverkoop van Vlaanderen en Europa. “Ik het meen het, hé!

***

‘tScheldt dient niemand en niemand dient ‘tScheldt. We werken gewoon dag en nacht voor onze lezers. Kies een abonnement:

2 reacties op “Corona … het godsgeschenk voor blunderende politici

  1. Als we dan toch ten onder moeten gaan aan het coronavirus, dan had ik nog graag beleefd dat het neerstreek op het enorme lijf van de vompleet nutteloze kamerolifant die ze op Volksgezondheid en migratie hebben gedropt om haar toch iets te gunnen? Het virus zal daar een waar pretpark aantreffen om zich eens ferm uit te leven. Daarnaast mag het ook alle andere onbekwame zakkenvullers uit de Wetstraat eventjes besmetten zodat de moegetergde en uitgezogen Belg misschien eindelijk eens van die troep incompetente parasieten verlost wordt. (en dan druk ik me hier nog zeer beleefd uit).

  2. Als we dan toch ten onder moeten gaan aan het coronavirus, dan had ik nog graag beleefd dat het neerstreek op het enorme lijf van de compleet nutteloze kamerolifant die ze op Volksgezondheid en migratie hebben gedropt om haar toch iets te gunnen? Het virus zal daar een waar pretpark aantreffen om zich eens ferm uit te leven. Daarnaast mag het ook alle andere onbekwame zakkenvullers uit de Wetstraat eventjes besmetten zodat de moegetergde en uitgezogen Belg misschien eindelijk eens van die troep incompetente parasieten verlost wordt. (en dan druk ik me hier nog zeer beleefd uit).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *