ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Conner Rousseau bezoekt slachtoffers van mensen die niet konden stoppen met feesten…. – 't Scheldt

Conner Rousseau bezoekt slachtoffers van mensen die niet konden stoppen met feesten….

4 reacties op “Conner Rousseau bezoekt slachtoffers van mensen die niet konden stoppen met feesten….

  1. Psychologische conditionering door een narcist richting het plebs ,naar de goede oude Pavlov methode om aan beïnvloeding te doen via omgevingsmodificatie , ter meerdere glorie van het electoraal gewin. Altans dat is de bedoeling van dit kwaadaardig sujet ,wat te veel psychoactieve substanties kunnen doen met een pervert.!

  2. Ik heb een gratis Covid-19 bonus gekregen op de Koopzondag bij mijn aankoop van absoluut en totaal levensnoodzakelijk producten zoals vochtig WC-papier , badzout en badgel want ik was me niet met zeep, ik ben immers “in”. Daarom koop ik ook flessenwater want ik ben te politiek-correct om de kraan open te draaien en kraantjeswater te drinken, dat zou immers te gemakkelijk zijn.

  3. Hedde-mij gezien hier gezien en ook op de “Place m’ as-tu vu”, kwestie van nog eens door mijn supporters der MSM gepromoot te kunnen worden, ge weet gij het dan al wel zeker…..

  4. Ho, Conner, schone jongen, ik mag niet te lang naar u kijken of ik moet mijn natgeworden slip weeral gaan uitwringen, sexy deugeniet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *