ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Conner Rousseau al feestend en fuivend in de Provence – 't Scheldt

Conner Rousseau al feestend en fuivend in de Provence

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau.

Dit artikel werd per 27 juli 2020 verwijderd na interventie van de advocaten van Conner Rousseau.

**

Waarom ‘tScheldt dit artikel verwijderde

28 reacties op “Conner Rousseau al feestend en fuivend in de Provence

 1. Hij viert al bij voorbaat de klinkende rode overwinning bij de volgende verkiezingen ? Het vel en de beer….
  Die Victor Ilsen & Kobe Verhulst zouden een tijdje geleden samen bij mij ten huize een privé-performance geven, met de nodige caviaar, rode (!) champagne en een wit poeder meegebracht door Rosse Rosalie, een meid die het klappen van de zweep kent (is naast CD&V parlementair in haar vrije tijd SM-meesteres, maar dit terzijde). Wat bleek bij aankomst ? De 2 gozers hadden hun platen vergeten ! (‘zet die ploat af’ ging dus al niet meer). ‘k Heb ze er dan maar uitgeschopt in volle coleire, en ze poetsten dus euh de plaat. De caviaar en champieter heb ik zelf verbruikt, de rest door Rosse Rosalie, want uitspattingen daarnaast is not done bij de tjeven…. Zelfs het groene ietwat extravagante jacket van Joachim C. ging indertijd al flink over de tongen, tot in Aalst meen ik. Ja, dan zijn ze bij de sossen minder scrupuleus, schaamtelozer volgens sommigen. En mag de proletariër ook eens uit de bol gaan in de Provence, ja ? Of is dat alleen weggelegd voor royale studie-knapen in Spanje, die dan nog wel een euh royale korting krijgen op hun opgelegde carola-boete…. Afgetrokken van zijn zondagsgeld zei Filip volgens geruchten. En zo hoort het !

     1. En wie mag die bron dan wel zijn? Of wil die anoniem blijven misschien?
      Het filmpje kan inderdaad van vorig jaar dateren, en misschien zelfs niet van in de Provence.
      Bewijs graag, anders vind ik het een hoop laster, en zwartmakerij, dat enkel de geloofwaardigheid van ‘t Scheldt in gedrang brengt.

 2. ‘t Kan ook dichter bij huis, in den Aldi van Wondelgem met name…. Een Turkse zonder mondmasker zet de boel op stelten en….enfin lees maar in HLN van vandaag, zonder gelegenheid tot commentaar (die van mij wordt trouwens toch nooit gepubliceerd sinds vele jaren in deze strontgazet…). At your servies !

 3. @ Pim F: ook bij mij werd elke commentaar in HLN steevast geweigerd, zowel bij “uw mening” als op de HLN blogs alhoewel ik de krant sinds 1964 (ik lieg niet!) neem en al jaren geabonneerd was. Mijn abonnement heb ik tijdig opgezegd en sinds 2 weken krijg ik de krant dus niet meer en kunnen ze hun linkse rommel dan ook steken waar de zon niet schijnt. Daar waar ik vroeger dacht geabonneerd te zijn op een liberale krant, blijkt het nu eerder een bijlage van De Morgen of een bijhuis van onze stasizender (VRT) te zijn..

  1. Klopt Roy, ‘liberaal’ is zo rekbaar als de elastiek in m’n grootmoeders onderbroek. Wat betreft HLN, ten eerste is de commentaar beperkt tot 500 leestekens (komma’s en punten inbegr.), tot daar aan toe. Nu doen ze het vernuftiger : op vele ‘hete onderwerpen’ KAN men gewoon niet meer reageren, tenzij aan de cafétoog. En wat ik niet begrijp : m’n commentaren zijn praktisch altijd minzaam, kritisch maar zonder scheldpartijen, met een knipoog zeg maar, of toch in elk geval beleefder dan vele agressieve commentaren, maar die dan WEL gepubliceerd worden (anders zou ik ze niet kunnen lezen uiteraard). Waarschijnlijk heeft men nog liever grove scheldpartijen dan een verstandig opgebouwde kritiek, want daar kan men niet tegenop, de bagger komt dan zgn van de populisten, de marginalen, de extremisten, enz… Men moet alles kunnen duiden, duidelijk voor iedereen dus…. Ook is HLN haantje de voorste in het gebruik van het neologisme “wit” als men ‘blank’ bedoelt…. Wie heeft heel die onzin in gang gestoken (het komt uit Nederland, dat staat vast, van o.a. de anti-zwartepieten activisten, de militante gauchisten van alle geuren en kleuren. Bij de Morgen la même chose, en bij Knack idem dito (heb hier al uitgebreid verslag van gedaan, hoe dat geëvolueerd is….wraakroepend, gewoon de reactiemogelijkheid afgeschaft, eerst mocht nog een beperkte selectie lezers reageren, in de lezersrubriek treft men, ook in Humo !, steeds dezelfde namen aan, ik ken ze intussen vanbuiten, naam en gemeente, en meestal zijn het (uiterst)linkse gozers (m/v/x). Gelukkig zijn er de ‘social media’ (waar ik zelf niét op zit) om de klassieke regimemedia en -pers een hak te zetten. Al kan dat natuurlijk al snel de richting uitgaan van een ongeleid projectiel, niet mijn schuld. En dan is er natuurlijk nog het kieshokje, en wat ik al lang voorspeld heb, zal nu gebeuren, te beginnen bij de gemeenteraadsverkiezingen : afschaffing van de stemplicht, of beter : de opkomstplicht want achter het gordijntje doet ieder wat hij/zij wil. En dat Moeder Overste van een katholiek rusthuis met 20 stembrieven als ‘volmacht’ ging stemmen, ja dat waren gouden tijden voor de CVP natuurlijk…. Maar alles komt en verdwijnt, zelfs de klassieke pers (de klootgazetten die we nu kennen), om diverse redenen (gebrek aan inkomsten o.a. uit reclame, gebrek aan lezers, enz). Misschien krijgen we hier ooit nog een Samizdat, ja zoek dat maar eens op;-). En de boer hij ploegde voort…tot hij op een landmijn stootte;-)

   1. Verspil toch uw centen niet aan PoCo-propaganda door gazettenpraat schrijvelaars. Vergeet niet dat gazetten subsidies krijgen en zich daarom vaak tot Regimepers prostitueren.

  2. Pim F./Roy Cooks : idem voor de reacties van mijn man en mij….zelfs geen hln meer op mijn computer. Nu lees ik enkel de Waalse kranten (ttz de reacties vd lezers), in het begin met veel tegenzin ( moeite en gekreun), nu gaat het al wat vlotter. Je leert ook interessante zaken uit de Waalse lezers hun reacties.

 4. HLN en VTM beiden bestempeld als leugenmedia en propaganda machine van het zelfverkozen regime , ook wel de GEDAPO genoemd !En nu allemaal braaf al uw gegevens en die van al uw familie en vrienden verklikken aan deze nieuwe Stasi, hop hop op straf van aan de schandpaal genageld te worden

 5. Iedereen in St-Niklaas die al ns graag een stapje zet kent Conner. Niet alleen is hij niet vies van een lijntje of een pilletje. Hij voelt zich verheven boven de anderen. Zelf was ik getuige van zijn arrogantie toen hij duidelijk onder invloed meegenomen werd door de Politie. De vrouwelijke agente in kwestie werd bedreigd, uitgescholden& verzekerd dat ze haar job wel vaarwel kon zeggen. “ Want beseften ze wel wie zijn moeder was… “ Soit, een triestige vertoning dat weinig met socialisme te maken had!

  1. Olala, als dàt klopt én bewezen kan worden, dat zou pas een ‘bom’ zijn, zowel voor de ‘matekes’ als voor de kiezers of potentiële kiezers…. Daar zou toch eens werk van moeten gemaakt worden….. Kunnen ze weer op zoek naar een nieuwe voorzitter, Steve III;-).

 6. Verkondig geen leugens met materiaal dat ouder is dan een jaar. Als je niets de waarheid kunt vertellen zwijg dan.

 7. Idd Olijvenpers, het is ook mij opgevallen dat men op hete hangijzers gewoon geen commentaar meer kán geven. Wellicht hebben de linkse broeders aan de top van HLN er een heilige schrik van dat hun censors dan overuren zouden moeten draaien om de commentaren van al dat “rechts gespuis” te bannen, zeker in tijden waar het voor de pers budgettair moeilijk begint te worden om de lippen nog boven water te kunnen houden. ‘t Zou natuurlijk ook kunnen dat ze minder lezers hebben omdat ze met hun “politiek correct” gewauwel (Luc Vanderkelen was terzake een specialist) de tak hebben afgezaagd waarop ze zaten..

 8. Ik blijf de oproep van de Karl Marx Brothers indachtig “Caviar proletariërs aller landen, verenig u” uiteraard met proletarische witte sneakers aan.

 9. Ik dacht dat HLN voor Het Linkse Nieuws stond.
  Nu lees ik dat het Het Laatste Nieuws is.
  Hoe heb ik dit zo verkeerd kunnen interpreteren.

 10. Pim F./Roy Cooks/De Buck, ook mijn reacties worden zelden of nooit gepubliceerd al naargelang de ‘filter’ achter het scherm op de redactie. Toch blijf ik HLN lezen, ondanks de vele onzin dat deze krant uit de pen perst. Wie zei ooit; “Je vrienden hou je dicht bij jou, je vijanden op je knie” ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *