ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Christendemocraat Yusuf Yildiz spreekt U vandaag in perfect Turks toe… – 't Scheldt

Christendemocraat Yusuf Yildiz spreekt U vandaag in perfect Turks toe…

Voor alle duidelijkheid: Yusuf Yildiz is een politicus. Hij behoort tot de CDH, dat is de zusterpartij van Wouter Beke en Hilde Crevits (CD&V).

Na tientallen jaren aan de macht te zijn geweest in België en Vlaanderen presenteert de CD&V-familie (onder leiding van Wouter Beke en co) hier één van de door hen gekozen nieuwe politieke leiders voor België: Yusuf Yildiz.

Yusuf kwam deze week in het nieuws omdat hij niet wilde dat de verkrachtingszaak van een 4-jarig meisje in een Schaarbeekse school in de doofpot zou worden gestopt. Want wij, oude Belgen, organiseren “pedofiele scholen”, en proberen verkrachtingen van kinderen in deze scholen te verdoezelen.

Deze christendemocratische politicus, u leest het goed, christendemocratisch, legt in feilloos Turks (één van de nieuwe landstalen in België) uit dat hij gerechtigheid wil. Hij legt het eigenlijk niet uit, hij ‘eist’ gerechtigheid. Net zoals de ouders aan de schoolpoort ‘eisen’ dat de school gesloten wordt…

Nauwelijks een week later geven de ouders van het meisje toe dat ze zich ‘vergist’ hebben en dat hun dochtertje niet verkracht is. Dat is natuurlijk erg vervelend voor een echte politicus, niet zo voor een CDH politicus als Yusuf, want dat is gewoon een Turks sprekende tsjeef, die bovendien moslim is. En tsjeven, dat weten we ondertussen, hebben een slijmlaag waar authenticiteit en eerlijkheid op afglijden als blote handen rond een paling.

En zo nadert het einde van Vlaanderen.
De ontkerkelijking heeft de chistendemocratische familie uitgedund, niet in het minst geholpen door een totaal gebrek aan daadkracht en leiderschap van schaapachtige leiders zoals Wouter Beke. In een vlaag van zinsbegoocheling vond de christendemocratische familie de oplossing voor haar probleem: de gaten opvullen met zo veel mogelijk moslims want daar zijn er door een werkelijk intelligent uitgekiend immigratiebeleid steeds meer en meer dan genoeg van.

Het resultaat van een dergelijke strategie is dan zo’n filmpje van Yusuf Yildiz. Wouter Beke en Hilde Crevits verstaan hem ondertussen, want zij hebben het Turks omarmd.

De modale Vlaming loopt nog wat achter, die moet zich eerst aanpassen en Turks leren om haar nieuwe politici te begrijpen.

***

Steun ‘tScheldt, het laatste baken in rechte lijn naar het Vlaanderen van morgen dat evengoed in Afrika had kunnen liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *