ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Charlie Hebdo revisited…. unieke beelden – 't Scheldt

Charlie Hebdo revisited…. unieke beelden

Terwijl Charlie Hebdo vermoedelijk opnieuw het mikpunt is van een aanslag, proberen Vlaamse politici die heel hard #jesuischarlie roepen, artikelen en cartoons van ‘tScheldt te verwijderen…. hypocrieten…

De lakmoesproef voor vrije meningsuiting wordt gemeten aan het geweld dat zich richt tegen redacties en journalisten. Als bevestigd wordt dat de terroristische daad van vandaag in Parijs tegen Charlie Hebdo was gericht, bewijst het eens te meer dat vrije meningsuiting en het beoefenen van satire een gevaarlijke sport is geworden.

Zelfs op embryonaal vlak maakt ‘tScheldt dit mee. Na het uitbrengen van het #BVLeaks schandaal heeft er een kring van journalisten van DPG Media, bevriend met de rukkende en rimmende BV’s, zich tegen ‘tScheldt gekeerd met nooit geziene acties. Chantage om artikelen te verwijderen, bezwaren, beschikkingen van dure advocaten, walgelijke virulente afrekeningen in de pers op personen zoals leveranciers van ‘tScheldt die er niet voor kiezen om in de belangstelling te staan. De journalistiek in De Morgen, HLN, HUMO (allemaal eigendom van DPG media in Antwerpen) en P-Magazine is van het laagste niveau ooit gezien in de geschiedenis van de journalistiek in Vlaanderen.

Het feit dat politici journalisten inschakelen om artikelen over hen van ‘tScheldt te laten verwijderen via chantage bewijst de totale vervlechting tussen politiek en journalistiek. Arm, gevaarlijk Vlaanderen!

Messen in Parijs nabij voormalig Charlie Hebdo kantoor

***

Er zijn Vlaamse politici die nu een grote mond opendoen over Charlie Hebdo, maar tegelijkertijd ‘tScheldt aanvallen wegens Vlaamse satire. Wij verzetten ons tegen dergelijke politici en hun bevriende zogenaamde ‘ journalisten’. Kies een abonnement:

 

 

 

 

8 reacties op “Charlie Hebdo revisited…. unieke beelden

  1. De poco’s zullen zeker weer zeggen dat het een “verwarde” was…. Jammer dat de brandstapels niet meer bestaan om ons van die “verwarden” ter verlossen.

  2. Daarom, verkwist toch uw centen niet aan wat tal van gazettenpraat schrijvelaars en menig hoernalist der audio-visuele media aan slijmerige canaille-journaille-istieke PoCo-Propaganda excrementen afscheiden.

  3. Ik kan me ter dergelijke halal terreurdaad motiverend baseren op sommige der “Hate Speech” verzen tegenover “ongelovigen”, die in ELKE Koran te lezen zijn. Toch haalt het Systeem het in zijn (war)hoofd om onze religie, tevens maatschappij model te sponsoren met subsidies overwegend afgetroggeld bij de numeriek in de meerderheid zijnde Dhimmi belastingbetalers. Raar maar waar en begrijpe wie kan….Wie zich niet wil laten terroriseren ter Dhimmitude kunnen we altijd proberen te stigmatiseren met de politiek-correct ontaarde term ; “islamofobie” (panische angst van de Islam) Voor wie één en ander in de Koran zelf wil opzoeken ; Koran 9:5, Koran 9:29-30, Koran 9:123 etc….

  4. De islam tereur is weg denken ze, tijd om die ecopasifisten en rechtse vrijbuiters terug te criminalizeren. Beter de koning criminalizeren die eet liever iftar bij moslims dan kerstmaal bij ‘zijn’ volk.

  5. In de tijd van het wilde westen had men voor zo’n kakkerlak een mooie en onmiddellijke oplossing voor: de strop rond de nek van dat nutteloos afval. Dan hoefde de “achtergestelde gestigmatiseerde die nooit kansen kreeg” in de cel zijn bewakers niet meer werkonbekwaam te kloppen of zijn cel in brand te steken omdat hij vond dat er te weinig mayonaise op zijn fritten zat.

    1. Het is “mayoNNaise” in het Vlaams en in het Frans. In het Hollands is het “mayoNaise” omdat zij er suiker bij kappen en de lichte aciditeit van authentieke, oorspronkelijke ECHTE “mayoNNaise KENNELIJK niet lusten bij hun te kort in onvoldoende hete olie gebakken “patat mét”, “patatje oorlog” of “patatje kapsalon” (coiffeuse frit ????)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *