ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CD&V zoekt vroedvrouw ter verlossing van zichzelf – 't Scheldt

CD&V zoekt vroedvrouw ter verlossing van zichzelf

Neen, bij ‘tScheldt hebben we het niet over plopperdeplop als het over de nieuwe CD&V-voorzitter in spe gaat. We vermoeden wel dat er bij de voorzittersverkiezingen allerlei politieke reuzen gaan opstaan om mee te dingen naar de begeerde Ijzeren Troon van het Christendemocratische Rijk…

Neen, bij ‘tScheldt hebben we het niet over plopperdeplop als het over de nieuwe CD&V-voorzitter in spe gaat. We vermoeden wel dat er bij de voorzittersverkiezingen allerlei politieke reuzen gaan opstaan om mee te dingen naar de begeerde Ijzeren Troon van het Christendemocratische Rijk.

Enkelen met een kabouterinborst willen alvast meedingen: ex-KUL-rector Rik Torfs staat het dichtst bij God. Komiek William Boeva is als dwergimitator kloek genoeg voor de job. Chris Willemsen weet als crimiclown dan weer hoe om te gaan met lijken uit de kast. De ondermaatse CD&V heeft al zoveel onderdeurtjes als voorzitter gehad dat de tijd er nu rijp is voor uitvergroting. Indertijd fungeerde de zichzelf tevergeefs uitvergrotende Wivina Demeester als party-tafeltje op recepties. Daarnaast was ze naar het schijnt ook even minister in een of ander Vlaams orgaan. Zij is tevens de ontdekker van de weergaloze Nahima Lanjri waardoor ze een prijs als Moeder van Allochtone Draken won. Voorzitter werd Wivina niet alhoewel ze in zichzelf geloofde als de vrouw die anderen niet in haar ontwaarden. Hop hop hop naar de top. Poppers voor de christelijke poep. Alles voor onze doelgroep: De Mensen! De grote volkspartij voor de kleine man is de kleine partij voor het volk met het grote ego geworden.

Mo Vanelders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *