ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CD&V voorzitter knipt teveel aan witte kinderen van de foto – 't Scheldt

CD&V voorzitter knipt teveel aan witte kinderen van de foto

Joachim Coens, voorzitter van de CD&V, ook wel de grootste moslimpartij van Vlaanderen genoemd, knipte enkele witte kinderen van een foto om een nieuwe werkelijkheid te creëren met als focus een ‘andersgetint’ meisje…

Joachim Coens tweette een foto de wereld in waarin hij doet alsof #internationalyouthday hem nauw aan het hart ligt.

Geloof een CD&V voorzitter nooit als hij met beelden spreekt.

Hij knipte het teveel aan witte kinderen van de foto zodat de focus kwam te liggen op het wat ‘anderskleurige’ meisje in het midden… met andere woorden, meer nog dan de jeugd te promoten, promoot deze voorzitter een gemanipuleerd maatschappijbeeld.

Dit is de tweet van Joachim Coens met de door hem gemanipuleerde foto

Dit is de originele foto die de stoute ‘tScheldt-redactie kon opduiken

***

Een abonnement op ‘tScheldt werkt soms als een bril waardoor je plots scherp ziet als de werkelijkheid door politici vertroebeld wordt. Kies je montuur:

 

13 reacties op “CD&V voorzitter knipt teveel aan witte kinderen van de foto

 1. Ook het autochtonofoob discriminatoir karakter in tal van reclame video’s is uitermate frappant de laatste maanden. De multiflauwekulti propaganda wordt ons tot kokhalzen toe gedwangvoederd in de MSM. Daarom boycot ALLE producten en diensten die op deze arrogante wijze worden opgedrongen. Dit gaat echt wel veel verder dan de hogervermelde politiek-correct mismeesterd getrukeerde foto van de zieltogende tot CD&V herschilderde CVP. De oeverloze Oikofobie diarree gaat gepaard met de “Blanke” recentelijk meesmuilend te reduceren tot vermeende “Witte” , net of wij zouden allen slechts sneeuwmannen of albino’s zijn !

 2. Als de CD&V een allochtone teenager in het centrum van hun PoCo-propaganda foto willen positioneren is dat hun goed recht en een aanwijzing dat de CD&V “positieve actie”(sic) wil plegen te begrijpen als politiek-correct gecamoufleerde “autochtonofobe discriminatie”. Autochtone “Oikofobie”-adepten zijn echter een kleine minderheid, die de CD&V hopelijk onder de volgende kiesdrempel zullen drukken want de nauwelijks nog “open” VLD wil ook al in de allochtone kiesvijver komen vissen, het zal daar druk worden als dat allochtonofiel Zomers Bartje van de nog op een kiertje “open”(?) VLD zijn visnet uitgooien zal en de rest met een lijn electoraal propagandistisch probeert “vissen” te verschalken

  1. Jamaar, broeder Jacob, àlles in 1 keer dat gaat ook niet hé;-). Er zijn nog voldoende tjeven in onze kontreien (teveel uiteraard, maar zie eens naar de uitzendingen van de zondagsmis op TV, zowel katholiek als protestants (vooral in Ned.), nog hele trossen ‘beminde gelovigen’, en niet alleen ouwe peekes !), enfin nog veel blanke tjeven dus, West-Vlaanderen is het epi-centrum nietwaar Hilde, en dat nog blanke segment van de CD&V moet nog bediend worden tot nader order. Soit, het is mutatis mutandis dezelfde taktiek als door ge-weet-wel-wie gebruikt wordt, te weten de salami-taktiek (halalversie, dat wel) = niet alles tegelijk erdoor jagen maar schijfje per schijfje, ook zo bij een kaasrasp, en op den duur heb je wat je wil, simple comme bonjour. Alles wordt door de strot geduwd, ook de multi-culti, zoals men een eend ‘voedert’…. Gisteren of eergisteren op TV-nieuws, nadat het al in de krant had gestaan : de ‘compensatie-eisen’ van de Burundezen t.o.v. ons (nu zou alleen de Duitse ex-kolonisator aangesproken worden, scheisse;-). Eerst excuses (cf. de BLM-hordes), vervolgens onderhandelingen en overleg, en dat alles moet dan als de tijd rijp is uitmonden in…..kapitaalsoverdracht (en het gaat niet over enkele miljoentjes hoor). Als alle ex-kolonies hun eisen gaan stellen én bekomen, tja dan loopt gans het Westen (vnl West- en Zuid Europa) ad finitum in z’n onderbroek, en dat geeft nà de hittegolven een nog vreemder schouwspel (een epidemie van blaasontstekingen, enz). Ook heb ik het altijd vreemd gevonden dat er in de C (C !)vp, C (C!) D & V, moslims huisden, soms zelfs in hogere posities (…), en hoe die moslims zich dan thuisvoelden in die kruisvaarder-bastions ? Idem dito voor het katholiek onderwijs, een atheïst als ik en vele anderen waren er minder welkom in tempore suspecto…. Hoe luidt de juiste term : opportunisme ? Tja, strafbaar is het niet alvast. Al wordt het ten langen leste wel afgestraft in het kieshokje, vermoedelijk en hopelijk.

  2. Ja, per noodlottige vergissing stonden er ook nog enkele “witte”(sic), maar toch gelukkig geen “blanke” kinderen meer op. Maar dat is niet intentioneel wel accidenteel gebeurd, waarvoor onze politiek-correct ontaarde excuses….Want wij schamen ons zeer terecht om onze “witte” huidskleur, die helemaal niet politiek-correct meer is….

 3. De taktiek is verre van nieuw, bijna een eeuw geleden deed Stalin het al : foto’s van het Politburo of Centraal Comité met notoire leidinggevende kommunisten werd ‘bijgewerkt’, t.t.z. de afbeeldingen van in ongenade gevallen leiders werden weggezuiverd, uitgewist…. De voormalige kameraden werden ook letterlijk weggezuiverd mitsgaders de schijnprocessen, executies à volonté, op bevel van Vadertje Stalin, vele jaren het idool en icoon van zowel Moscou- als Pekingkommunisten. Om een idee te geven : van de meen ik 21 leden van het Centraal Comité zijn er slechts TWEE een natuurlijke dood gestorven, nl Lenin en Stalin zelf. Al de rest…..liquidation total, de bekendste = Leon Trotzky (vermoord in exile in Mexico door een Stalin-agent), die door Lenin himself aangeduid was als z’n opvolger, viel niet in goede aarde natuurlijk bij Jozef Stalin, een van de ergste massa-moordenaars uit de menselijke geschiedenis (maar tegenwoordig terug aan een revival toe in Rusland en elders !, tja men is die gangster Poetin stilaan wel beu, dat wel.).
  Bij de sossen, tjeven en ander broedsel liquideert men meestal niet meer fysiek, maar meer ‘verfijnd’….: opposanten of kritische gozers (m/v/x) komen niet of zo weinig mogelijk aan bod (partijtucht….), komen niet meer op een kieslijst en kunnen het dus schudden (tenzij ze een scheurlijst oprichten, op ‘hun eigen’ beginnen), zijn ze té populair geworden, worden ze weggepromoveerd naar een lucratief en rustig poshje, bv een Studiedienst, voorzitter van X of Y, of gouverneur (waar de kandidaat soms zelf al op zat te azen, uit opportunisme, jobvastheid, enz), ook een poshje in de privé, een intercommunale, en desnoods verkassen naar de ontwikkelingslanden (hallo Johan !). Zelfs bij Groen(-Links) zien we dat fenomeen, in België en Nederland, ga de carrières maar eens na van al die (omhoog)gevallen idealisten waarvan de vervaldatum ingetreden was/is….. Honger lijden doen ze niet, net zomin als hun kroost….Netwerken, ons-kent-ons, u kent dat wel (of nee u kent dat helaas niet;-), en ik allerminst, als eeuwige contestant en oproerkraaier, mais je ne regrette rien, jamais. Voor mij geen partijtucht, hoogstens een mondmasker tijdelijk, en afstand houden doe ik al lang, en zelfs veel meer dan 1,5 meter…. Tenzij in rondborstige en kortgerokte omstandigheden maar dit terzijde;-). Ja, laat ze maar knippen aan die witte kindertjes, BLM zal zichzelf opeten en doen ineensmelten, zoals elke revolutie haar eigen kinderen opeet, of iets van die strekking.

  1. En zonder te verwijten kunnen ze op onze kop schijten;-)
   Zelfs zonder te missen kunnen ze er probleemloos op pissen;-)
   Maar toch beter op onze kop laten kakken, dan dat ze hem ‘r afhakken;-(
   Hier en daar klinkt de kreet “Te wapen”, “Te Wapen”, komt in het verzet
   en verdedig u tegen al die bruine…..medeburgers !;-)

 4. Politiek-correct beschouwd worden wij geacht beschaamd te zijn om ons Blank Vel en dus uiteraard ook om onze Blanke Voorouders en hun hoogstaande Europese Culurele realisaties. Tot dusver is er nog geen enkele Stalinistische PoCo-gedegenereerde oekaze gekomen, die verordent dat Blanken, die meesmuilend door ontaarde PoCo’s tot geblancheerde “witten”(sic) worden gedegradeerd, verplicht onder de zonnebank zouden moeten gaan liggen om politiek-correct te “bruïneren”, tot dusver uiteraard……Het noopt wel tot een continu aandachtig monitoren van de perverse PoCo-ideologie der politiek-correct ontaarde, zich democratisch wanende partijen van het “Cordon Discriminatoir”, zeker weten want “si vis pacem para bellum” geldt als sinds de tijd der Romeinen, blijf dus alert ter zake !

 5. De onderwerping van het blanke ras is volop aan de gang. Gekoppeld aan de langzame omvolking wordt de blanke gemeenschap gediscrimineerd. Niet alleen cdenv maar vooral de media en de reclamewereld werken daar volop aan mee. vb1: reclame coca cola waar geen blanke te bespeuren valt. vb2 vrt en vtm interviews in scholen en op straat waar blanken straal genegeerd worden ten voordele van de zwarten en bruinen [naar analogie met de witten). reclame voor kledij aangeboden door niet witte mensen.

 6. Gelukkig werd de foto niet getweet door de blauwe (eerder groene) dikkerd uit Mechelen, want anders stond er geen enkele blanke meer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *