ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CD&V speelt “spellekes” – 't Scheldt

CD&V speelt “spellekes”

Nu het coronavirus zich bijna even snel over het land verspreidt als de splijtende idiotie onder politici, voelen de excellenties zich tenminste van een paar spelbrekers bevrijd, met name de slimmeriken die de touwtjes liefst achter de schermen strak in handen houden…

Nu het coronavirus zich bijna even snel over het land verspreidt als de splijtende idiotie onder politici, voelen de excellenties zich tenminste van een paar spelbrekers bevrijd, met name de slimmeriken die de touwtjes liefst achter de schermen strak in handen houden.

**

Bij gebreke aan een wekelijks partijbureau slagen de échte “partijbonzen” er immers niet meer in de mannequins van het pluche voor aanzienlijk onheil te behoeden … en dat zullen we geweten hebben!

“Als we nu eens een ‘spelleke’ spelen?”, moeten de coryfeeën van het overbetaalde mandaat gedacht hebben. En zo geschiedde. Pieter De Crem die het, samen met Hendrik Bogaert, nog wat te vroeg vond om voorzitter te spelen (herinner U: de geesten waren nog niet rijp genoeg) en vervolgens de “Schotse jachthavenkapitein” Joachim Coens het ruimere “CD&V-sop” instuurde, werd gevraagd de spelregels uit te dokteren. En ja hoor, lang duurde het niet of het spel zat op de wagen! Bedoeling was het om zo wereldvreemd mogelijk uit de hoek te komen.

Koen Geens sprong als eerste in het bad. Veel kan men deze hautaine vos verwijten, maar koudwatervrees bij het lanceren van weer een bezopen idee is daar niet bij. “Laat alle gevangenen vrij”, stelde hij voor. De sociale media ontplofte bijna. Zijn missie was geslaagd! Aan Wouter Beke om beter te doen. “Laat alle oudjes maar stikken!”, riep hij uit. Toegegeven, het was een fotofinish, maar Geens kon enkel nog maar het eiïge hoofd buigen. Ondertussen had Piet Vanthemsche, weliswaar buiten competitie, zijn positie misbruikt om een monopolie te onderhandelen voor de AVEVE-tuincentra. Ook niet slecht, toch?

Maar de hoofdvogel werd, volgens het juryrapport, toch afgeschoten door Dalle, ons ministerieel broekventje dat toepasselijk Benjamin heet. Dalle – niet te verwarren met dwaze “kalle” – liet zich opmerken door de rellen in Anderlecht te vergoelijken. “Ocharme, die lieve allochtoontjes voelen zich vergeten, nu ze veel te veel binnen moeten zitten in hun te kleine appartementjes”, had hij in complete lockdown getwitterd. Hij kreeg de prijs!

We citeren uit het juryrapport: “Niet alleen heeft deze keizer van de wereldvreemdheid ongeveer alle reportages van de afgelopen dagen gemist over de horden moslims die op straat blijven flaneren – wat hem op zich reeds tot verdiende winnaar maakt – maar tevens …”, zo gaat het rapport verder, “… heeft deze kampioen van de onwetendheid zich niet enkel gefocust op één doelgroep (gevangenen, oudjes, …) maar gelijk het hele volk buiten spel gezet ten voordele van een vreemdsoortige categorie van agressieve dwazen en verstandelozen”. Einde citaat!

Die analfabeten zijn dus de nieuwe knuffeltjes van Dalle. Het zijn wellicht ook de enige die absurd genoeg zijn om ooit nog voor de CD&V te stemmen, tenminste als de stembureaus mogen uitgerust worden met ondubbelzinnige allah-icoontjes …

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement:

 

1 reactie op “CD&V speelt “spellekes”

  1. Ondergetekende heeft twee dagen geleden blijkbaar een halsmisdrijf gepleegd door zijn domus te verlaten in het district “waar het zeer goed en prachtig wonen is ” dixit de sla-groene en tomaat-rode scepter zwaaiers namelijk borg-er-occo .wat is er gebeurd ? blijkbaar in een vlaag van zinsverbijstering ,en enorme zin in een Vlaams pakje
    gebakken aardappel stengels stapte ik op de tram en hobbelde richting schelde kaaien om nog een keer de zilte lucht op te snuiven en wat te rusten op een lege zitbank ,rechtover de zitbank had een hardwerkende kleine handelaar het raam van zijn zaak opengezet en verkocht er Cava,bier , koffie en ijsroom ,begaan met het enorme verlies van de kleine middenstander besloot ik enkele blikjes bier te nemen ,en zijn reeds geplunderde kas alzo wat te spijzen ,terug op mijn bankje kwamen er nog enkel mensen op de bank ernaast zitten die blijkbaar de zelfde drang hadden als ik en werd het nog een gezellige babbel , we waren zorgeloos aan het keuvelen tot ik alarmerende berichten kreeg op mijn elektronische duif , dat we gefilmd waren door de zeden zender VTM gekend van debiele spelletjes en politieke doctrines om het domme plebs “op het juiste pad te houden” het kot was te klein , de brave geconditioneerde deugmensjes beschuldigden mij bijna van genocide en doodslag ,het resultaat van indoctrinatie , propaganda ,en medicinale drogeren van een heel volk ,door zelfbenoemde “experts” zelden nog zo goed gelachen,het leven kan plezant zijn voor hen die verder kijken dan de kudde ,wie de kudde volgt loopt in de stront !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *