ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent CD&V legt pijnlijk precies uit wat het begrip ‘cancel culture’ betekent… – 't Scheldt

CD&V legt pijnlijk precies uit wat het begrip ‘cancel culture’ betekent…

Voor wie zich nog afvroeg wat ‘cancel culture’ betekende…

5 reacties op “CD&V legt pijnlijk precies uit wat het begrip ‘cancel culture’ betekent…

  1. Wat een verkwisting van ONS belastinggeld aan PoC0-multiflauweKULtureluurs gedoe , bij een kapseizende Begroting en dat budgetverslindende Corona débacle ! Hoeveel autochtonen staan er op de foto afgebeeld en hoeveel mannen ? Zoek hen met een vergrootglas eens ! Nochtans is het bij de etnische meerderheid aan autochtonen bij wie het hoogst debiet aan belastinggeld wordt afgetroggeld en afgeperst ook ter financiering van dat KULtuur-eluurs, feministisch PoCo-propaganda gedoe. Kennelijk moet die kliek allochtone vrouwen die poseren geen mondkapjes dragen, noch de 1,5 meter afstand respecteren. DIt multiflauwekulti initiatief getuigt niet alleen van pure en onversneden Oikofobie vanwege de CD&V maar tevens van flagrante “misandrie”, want er prijkt geen enkele man tussen al die wijven ! Ik tel onder de 7 dames 3 gehoofddoekte Islam-fanatici, dus net geen 43 % ! Zou ONS Vlaanderen dan 43 % fundamentalistische muzelmannen en muzelvrouwen tellen ? Deze autochtonofoob & misandrie discriminatoire affiche is politiek-correcte “desinformatie troef !” want strookt niet met de objectief-correct constateerbare samenstelling der bevolking in ONS Vlaanderen ! Hoe zou dat toch komen dat de tot PoCo-CD&V herschilderde CVP quasi geen aanhangers meer telt ? In 2024 verzuipen we de CD&V ONDER de kiesdrempel, eens en voor altijd ! Wat zou de CD&V dan toch tegen autochtonen en tegen personen van het mannelijk geslacht hebben ?

  2. Met zo’n attitude van de pilarenbijters is dit voor linkse fatso (en notoir migrantenminnaar) Bart Somers een uitgelezen gelegenheid om zijn zieltogende “blauwe” partij te verlaten en eieren voor zijn geld te kiezen door zich binnen te wringen bij de tjeven. Als het om de poen te doen is, mag men al eens een beetje opportunist zijn. Vraag het maar aan politiek volslagen nuttleloze Bert den Bleiter.

    1. Dag Roy, denkt gij dat het gemakkelijk is om zo degelijke alle moeite ter wereld te hebben om niet uit mijn beklagenswaardige rol van zelfbeklagend Ansjoviske te vallen, van de ene partij naar de andere gezwind huppelend (Volksunie, Spirit , VlaamsProgressieven, SPa, maar momenteel nog niet bij Groen) en vaak in scherven achterlatend ? Ons Dammiene werkt gelukkig mee door elke ochtend enkele ajuinen fijn te snipperen om in mijn zakdoeken te strooien, zodat ik bij een optreden voor compacieuse moekes op TV telkens weer op ontroerende wijze rijkelijk mijn tranen kan laten vloeien in dit aardse tranendal. Intussen vegeteer ik rijkelijk op UW belastinggeld in mijn hoedanigheid van volkomen overbetaalde, onverkozen, wel gecoopteerde senator, merci voor uw rijkelijk gul gebaar. “Maar dat had ge nu echt niet moeten doen”, al die bloemen.

  3. ZOEKPLAATJE ; opgave 1 ; zoek de autochtonen dame, opgave 2 ; zoek de man. “Wie zoekt; die vindt” maar wel elders !

  4. “Zij lachen, zij zijn gelukkig” met hun nieuwe alkaline batterijen in hun vibrator. De komkommer kan eindelijk geschild en opgegeten worden, want hij werd al wat voos wegens al dat gemanipuleer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *