ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cathy Berx: “Ofwel draag je mondmasker ofwel draag je hoofddoek, het is één van de 2!” – 't Scheldt

Cathy Berx: “Ofwel draag je mondmasker ofwel draag je hoofddoek, het is één van de 2!”

Cathy Berx, de leidinggevende gouverneur voor iedereen die geen leiding geeft, heeft haar mondmaskerverordening opnieuw verstrengd en verduidelijkt…

Cathy Berx, de leidinggevende gouverneur voor iedereen die geen leiding geeft, heeft haar mondmaskerverordening opnieuw verstrengd en verduidelijkt. “Ofwel draag je een mondmasker ofwel draag je een hoofddoek. Het is één van de twee!” Nader onderzoek van het virus in het “Provinciale Cathy Berx Labo” in het Provinciehuis heeft uitgewezen dat het coronavirus een probleem heeft met mondmaskers op fysiek doordringbaarheids-vlak en met hoofddoeken op ethisch begripsvormend-vlak.

Berx wil dan ook kraakhelder zijn in haar bevelen. Ze wil alleen mensen in het straatbeeld met een mondmasker of mensen met een hoofddoek. Ze wil geen mensen zien zonder mondmasker en zonder hoofddoek. Ze wil geen mensen zien met mondmasker én met hoofddoek.

Haar strategie werd in het geheim uitgetest in Antwerpen. De beelden van gisteren bewijzen dat iedereen zich rigoureus aan de Berx-verordeningen houdt als ze goed uitgelegd worden.

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt. Kies een abonnement:

 

5 reacties op “Cathy Berx: “Ofwel draag je mondmasker ofwel draag je hoofddoek, het is één van de 2!”

  1. Hodverdomme, wij in Bruhhe drahen een “Muleslunse” die we wel mohen afzetten als we “karoten en erreweten eten”

  2. “Verwen je muisje met een inlegkruisje” ???? Neen, voorlopig niet meer. Ik ben hyper voorzichtig geworden en draag daarom geen inlegkruisje meer in mijn slipje maar zo’n blauw-wit mondkapje. Mijn nat poesje kan zo rustig verder geil blijven druipen, telkens die virulent-viriele 4-oloog uit Wildebroek, met telkens weer een andere trui aan, op TV komt paraderen.

  3. En wat lezen we in Het Laagste Nieuws ?? : De zoon van C. Berx is ook lid van die Gommersclub…. Hij was geenszins betrokken bij die weerzinwekkende ‘doop’ (de daders op transport naar de Cambodjaanse rijstvelden, maar dit terzijde) maar waar het eigenlijk om gaat, voor mij toch, is zijn lidmaatschap van een ‘elitaire club’, het broedsel van de ‘high society’, les bourgeois zou J. Brel zeggen. Weer eens een onomstotelijk bewijs dat we in een klassenmaatschappij leven, wat ‘men’ ons ook probeert wijs te maken.
    De Spaanse ‘koning’ bv, nog zo een strontzak, maar met zijn miljarden smeergeld knusjes op de Dom. Rep., of Dubai volgens de zopas geziene Ned. TV., waar al de sjeiks (strontzakken idem dito) zijn beste vrienden zijn… Mijn God, zijn al die sluipschutters op pensioen of hoe zit dat ?? Een mens zou voor minder terrorist worden… De kruik gaat zolang te water tot de olifant de porceleinenwinkel afbreekt, of iets van die strekking. En intussen broeit in Libanon de revolutie in ‘t kwadraat, dolletjes. Wollt Ihr den totalen Krieg ?
    Tja, WIJ zijn niet begonnen nietwaar, strontzakken worldwide….

  4. “Mors geen druppel met een Durex om je knuppel” en zo blijft hij ook beschermd tegen het Covid-19 gedoe bij een 69 zonder mondmasker, maar met ijsblokjes in het poesje wegens de momentele ondraaglijke hitte ; “69-on-the-rocks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *