ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cathy Berx in lekker leer bloeit open tijdens tirade op tv – 't Scheldt

Cathy Berx in lekker leer bloeit open tijdens tirade op tv

Wij hebben het altijd al geweten: er zit groei in Cathy! De onversaagde Antwerpse gouverneur kon op VTM doen waar ze goed in is: agressief zagen…

Wij hebben het altijd al geweten: er zit groei in Cathy! De onversaagde Antwerpse gouverneur kon op VTM doen waar ze goed in is: agressief zagen.

**

Gekleed in zwart leer alsof ze uit een kelder van vuile manieren kwam geglibberd, ging ze tegen die arme Faroek Özgünes tekeer dat het een lieve lust was. Niet meer kussen, niet meer knuffelen, geen handen geven, geen knieneuken, geen anaal verkeer, geen gelebber in publieke ruimtes, geen pornhub, geen ongevraagd melken van koeien, geen voetfetisjisme, geen proctologisch vrijetijdsonderzoek, geen postzegels likken, geen pikante bonenschotels verorberen, geen posters van Erika Vlieghe, geen negertetten, geen gezuig op café-toiletpastilles, geen spaghettislurpen à deux zoals in ‘Lady and The Tramp’, zeker geen bukkende bouwvakkers met een spleet, geen schaamhaarconventies op grote schaal, geen pisflessen om door te geven in de kroeg, verbod van het woord ‘Gooreind’ en vooral geen vlees van dieren.

Cathy meende het. Je zag gewoon dat ze er deugd van had. ‘Orgastisch’, dacht Faroek die haar nauwelijks durfde te onderbreken. In totaal zal Cathy tot haar 65ste zomaar even 26 jaar gouverneur hebben mogen spelen en dus achtte ze de tijd rijp om voor die centen wat te doen voor de bevolking. La Berx had zich een kwade blik-bakkes aangemeten. Uiteraard had ze hiervoor inspiratie opgedaan bij haar West-Vlaamse ambts- en partijgenoot Carl Decaluwé. De geteisterde gelaatsuitdrukking van die kerel wijst op een ondraaglijk ongemak, vermoedelijk een zakbreuk omdat hij geen zak voorstelt. Zo ver ging Cathy echter niet. Cathy vermeed het om zieke bevolkingsgroepen expliciet te vermelden, maar noemde dan weer wel de postcode van de zones waar die exotische verspreiders zich bevinden. Slim! Leve de coronadictatuur, zag je Cathy denken. Het is hier nog erger dan in Turkije, mijmerde Faroek.

***

1 artikel van ‘tScheldt staat volgens vooraanstaande virologen gelijk met 1 aspirine tegen politieke correctheid. Verzorg jezelf! Neem een abonnement:

4 reacties op “Cathy Berx in lekker leer bloeit open tijdens tirade op tv

  1. Who the fuck is Cathy Berx ? het zoveelste sujet dat Dystopia wil onderwerpen aan gruwel en zelfhaat ,het verwijderen van elk zelfstandig denken bij de toch al gehersenspoelde massa ,en vooral er munt uit slaan !!

  2. Ik zag mevrouw in het VTM journaal en ik vermoed dat ze niet bepaald aan een gemis aan pretentie lijdt en verzekerd van haar grote superioriteit hield ze regelmatig de ogen dicht als ze haar betoog afvuurde.

  3. Ook BDW vertikt het om te zeggen in welke exotische bubbelwijken het virus welkom is. Moslims begroeten hun vele zoontjes met een hug en een natte kus op het voorhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *