ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Catherine Moureaux: Miss Moskee 2019 – 't Scheldt

Catherine Moureaux: Miss Moskee 2019

De kogel is door de kerk ! Juffrouw Catherine heeft het gehaald als Miss Moskee 2019. De Moefti van Molenbeek, Zero El Feces, bevestigde het aan zowel Klara als Joe FM.

De kogel is door de kerk ! Juffrouw Catherine heeft het gehaald als Miss Moskee 2019. De Moefti van Molenbeek, Zero El Feces, bevestigde het aan zowel Klara als Joe FM. In de StuBru-Tijdloze van 2018 scoorde Moureaux al dik met haar PS-programma op vinyl. De rap paste net op een single. Op enthousiast verzoek van RoSa, het kenniscentrum voor gender en feminisme, verdiende een tietloze met een hit minstens een titel. Zo ging de bal aan het rollen, vertellen enkele Mekkamensen ons ongevraagd. Ook haar vader Philippe had trouwens tot het laatst gewild dat zijn topdochter iets bereikte buiten de politiek. Verder gaven haar doortastend optreden als burgemeester, haar emotionele rouwvakantie tijdens het Oudejaar en haar sublieme doortocht tijdens een verbluffend Terzake-interview de doorslag.

Moureaux Jr gaat de jeugd van Molenbeek belonen met meerdere concerten van haatrappers en tamboerijn-tikkelaars voor het op meeslepende wijze scheppen van een revolutionair klimaat. Dit weten socialisten steeds bijzonder te waarderen. Relletjes tijdens kerstboomverbrandingen en het creatief opruimen van vuilzakken bevorderen echt de sociale cohesie binnen de anders licht ingeslapen gemeenschap. Papa hoeft zich niet om te draaien in zijn graf, want dit soort taferelen van spontane volkslust heeft hij de Belgen altijd toegewenst. Tijdens de bekroningsceremonie zullen er meer dan voldoende feestartikelen beschikbaar zijn. Als populaire bestelling duiken zalfjes tegen schuifwonden op, gratis en ongewild gesponsord door een lokale pharmacie. Daarenboven wordt die avond Molenbeek autoluw omdat de wagens van de meeste buurtbewoners vlot en vurig op de schroothoop zijn geraakt. Vooral dit jaar zal aan Miss Moskee gevraagd worden zich breeduit te bedekken. Het kan immers niet alle dagen Nieuwjaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *