Catherine De Bolle en Koen Geens, de Alfa en Omega in de zaak Chovanec – 't Scheldt

Catherine De Bolle en Koen Geens, de Alfa en Omega in de zaak Chovanec

2 reacties op “Catherine De Bolle en Koen Geens, de Alfa en Omega in de zaak Chovanec

  1. Bijlange niet , die Chovanec maloot is dood door “eigen schuld, dikken bult” . Het Parket-Generaal van Mons heeft objectief-correct geopperd, zonder enigerlei politiek-correcte schroom dat er “momenteel geen bewijs is dat het politieoptreden Chovanec’s dood heeft veroorzaakt”. Dat vindt natuurlijk geen genade in de ogen van al die xenofiele propagandisten, die conform hun Oikofobie-ideologie, met desinformatieve “duiding”(sic) de gebruikelijke PoCo-beerput-propaganda afscheiden. Ik denk niet alleen aan PoCo-gazettenpraat schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele media maar tevens aan PoCo-Linksologen, uitgekakt door één of andere PoCo-Loge Univ, die hun ideologie vaak verpakken als “wetenschappelijk studie”(sic) gevoed en nolens volens gesponsored met belastinggeld van mensen die WEL economisch productief bijdragen tot het BNP, dat wel !

  2. Van (k)Oen Geens hoeft men niets te verwachten. Op zijn gekende tjevenmanier zal hij rond de vragen glijden als een paling door een emmer snot. De goede man die vindt dat de gevangenissen te vol zitten en die men maar op justitie heeft gedropt omdat ze vonden dat hij toch terecht had op iets (zo gooide men Beke als een hond in een kegelspel op “Welzijn” waar die er ook niets van bakt en terechte kritiek krijgt (die hij toch aanneemt als een compliment) Geniale Geens is de man die door zijn wan- of liever, non beleid justitie tot een karikatuur heeft gemaakt: crapuul dat véél meer rechten heeft dan hun slachtoffer, wereldvreemde rechters die de zotste uitspraken doen (zeker als het door links geparachuteerden zijn), straffen die nooit worden uitgevoerd of uitgezeten.
    Misschien kan men eens aan bolle moefti Somers vragen waarom de gevangenissen te vol zitten en welke origine dat geteisem heeft … want het zijn tenslotte zijn geliefde en positief gediscrimineerde allochtonen die het gros van de gevangenispopulaties uitmaken en die in de meeste gevallen steeds de hoofdrol spelen in de TV serie “Niveau 4”.
    Misschien zit die voorliefde voor sommige groepen bij de Somersen in de genen, want opa had ook een grote voorliefde voor een bepaalde groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *