Cartoonisten gezocht! Solliciteer nu bij ‘tScheldt! – 't Scheldt

Cartoonisten gezocht! Solliciteer nu bij ‘tScheldt!

5 reacties op “Cartoonisten gezocht! Solliciteer nu bij ‘tScheldt!

 1. Beste,
  Deze job zou voor mij een uitgelezen kans zijn om zowel mijn teken capaciteiten als taalkunde verder te ontwikkelen. Betreft de cartoons zelf, zijn deze compleet carte blanche of meer thematisch?
  Ik ben helaas niet in het bezit van een uitgebreid portfolio of website, maar ik kan u uiteraard altijd werken laten zien of u links doorsturen naar mijn facebook of Instagram waar u mijn vorige werken kunt beoordelen.
  Met vriendelijke groeten,
  Janssens Greg

 2. Beste
  Jullie hebben mijn aandacht! Ik zou graag mijn teken”talent” hier kunnen tonen. Ik heb geen portfolio maar ik teken al sinds ik kan tekenen. Ik vind het altijd fijn om cartoons te tekenen en dezen lukken ook het beste voor me. Vaak vind ik het ook fijn om het een echte cartoon te maken en tekstballonnetjes toe te voegen.
  Ik zie dit als een mooie mogelijkheid om mijn tekeningen/cartoons te delen met de wereld. Ik kan altijd op vraag mijn tekeningen tonen.
  Met vriendelijke groeten,
  Barzegar Armin

 3. Beste,

  Ik ben geïnteresseerd in dit zoekertje en ben zelf illustrator in opleiding. Zou u me meer info kunnen versturen ivm de hoeveelheid, of dit mogelijk is samen met school etc.

  Alvast Bedankt,
  Seppe Mussels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *