ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cartoonist Wout kijkt met verbijstering naar ‘hell hole Brussels’ – 't Scheldt

Cartoonist Wout kijkt met verbijstering naar ‘hell hole Brussels’

8 reacties op “Cartoonist Wout kijkt met verbijstering naar ‘hell hole Brussels’

  1. De commentaar op de rellen in Brussel lijken aan te geven dat een paar autos in brand steken en andere schade toebrengen vollefig tot de normaliteit behoren.Wat niet zo is !

  2. Ach… dat is maar een “faits divers” zou linkse Close zeggen. Als dat geïmporteerd afval toch niet content is hier, waarom steken ze dan uit protest die koterij aan de Wetstraat (waar al die onbekwame zakkenvullers hokken) dan niet in brand? Ik denk dat in zo’n geval de ordediensten wel iets gevatter uit de hoek zouden komen en dat er wel eens een kogeltje zou kunnen afgevuurd worden. Maar voor wat in brand gestoken auto’s van enkele stuks simpel kiesvee??? allee zeg, daar gaan we ons niet voor moe maken. Is er trouwens wel iemand opgepakt? Tja, het waren dan ook geen oudjes die met 4 ergens op een bankje zaten en waarvan er eentje zijn mondmasker vergeten was.

    1. Niet content zijn ?? Dit is hier het paradijs voor de moslims…
      De bedoeling van den islam is wel wereldheerschappij. Lees de koran eens.

  3. Wij mogen ons toch ook een beetje amuseren zeker, racistische Dhimmi !

  4. Wij “jongeren” (ge weet wel !) spelen graag met stekskes , zeker tijdens onze jaarlijkse auto-BBQ. In het begin vann de avond was het plezant in Kuregem , maar later heb ik ferm mijn poten verbrand allahverdomme

  5. Hier is het paradijs borg-er-occo waren er overal serieuze knallen te horen , ome agent nergens te bespeuren die waren hoogstwaarschijnlijk naar de pita of naar de villa van BDW om daar de wacht te houden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *