ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cartoonist >ROSKI< mijmert de donkere dagen door... - 't Scheldt

Cartoonist >ROSKI< mijmert de donkere dagen door...

4 reacties op “Cartoonist >ROSKI< mijmert de donkere dagen door...

  1. Het Loge facho regime komt hier mee weg !!! wat voor klootjesvolk leeft hier in Vlaanderen ?Als je beelden ziet op de media over inkopen doen ,druipt het angstzweet in beken van de winkelende smoelen.Gisteren even onder het zappen gekeken naar Alloo en de weg politie , werd daar een dametje tegen gehouden van wie de keuring verlopen was , het mensje was in shok en ze hebben haar met drie moeten kalmeren ,de Lock-down feestneuzen zijn van het waterpijp type,raar dat ze dat mogen uitbrengen !die krijgen een boete maar het OCMW zal die wel betalen , Obertruppenführer Van Gucht ,zot van glorie ,wil niet dat Nederlanders de geleden schade door onze winkeliers van de HOAX komen compenseren nu Nederland de bevelen volgt van de EU maffia voor een lock-down .wanneer hangen ze die varkensboer eens op ?

  2. De Lock-down feestneuzen situeren zich voornamelijk in shisha middens ,stonede waterpijp lurkers dus waarvan de po-co leugenmedia de origine niet van durft benoemen.het Loge fascistische clubje despoten op dit moment zot van glorie door zoveel onderdanigheid van het plebs geeft dat soort import Trojanen weliswaar misschien een boete ,die ze door de sociale dienst wel laten betalen ,Van Gucht gaat zelfs zo ver dat hij kwaad is omdat hij de Nederlanders niet kan verbieden naar hier te komen shoppen ,nadat die andere blauwe geschelpte Rutten van de EU maffia de boel moet dichtgooien.dat onze winkeliers de zwaar gelede schade hierdoor wat kunnen dempen drijft OberststürmbahnFührer Von Gucht over de rooie.Het lamlendige klootjesvolk buigt nog wat dieper en pakt nog wat meer neuroleptica .

  3. Volgens Lupis lupis maakt viroloog Steven Van Gucht wel een blitzcarrière bij het Duitse leger: Om 19:36 was hij nog obertruppenführer, om 20:43 is hij al obersturmbahnführer geworden. Chapeau! Tenzij het een degradatie is, want ik ben niet zo goed thuis in die militaire rangen uit dezekes tijd. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *