ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cartoonist Eldiablo vertelt… – 't Scheldt

Cartoonist Eldiablo vertelt…

4 reacties op “Cartoonist Eldiablo vertelt…

  1. NOOIT en NERGENS voorheen in de hele wereldgeschiedenis heeft een perverse elite zich dermate schuldig gemaakt aan autodestructieve, masochistische, nestbevuilende Oikofobie door zo massaal omvolking te promoten ! Waar blijven de “Rechten vd Stamboek-Europese Mens” op zijn eigen territorium, Fort Europa ? Zelfs de dieren verdedigen hun leefgebied omwille van “survival” ! Overal ter wereld hebben Staten één of ander Defensieapparaat om hun grondgebied tegen indringers te beschutten. Waarom nog belasting betalen voor ons vermeend “Defensieapparaat” dat zijn kerntaak “Defensie” zo schandaleus verwaarloost ? Destijds hielp onze Marine zelfs met de “Godetia” zelfs om infiltranten, asielkolonisten te redden en binnen te sleuren vanuit de Middellandse Zee op ONZE kosten van Belastingbetalende Burgers ! Onze Landmacht wordt toch geacht ons grondgebied van indringers te vrijwaren maar wordt raar en vokomen onbegrijpelijk genoeg niet ingezet ter actieve opsporing van illegale indringers en deze illegalen ter effectieve uitzetting over te dragen aan ter zake bevoegde diensten, zodat zij dat waardeloos vodje papier “gelieve het grondgebied te verlaten” zouden toegestopt krijgen in plaats van jen manu militari uit te zetten of over onze westelijke grens te drijven zodat andere landen er niet mee opgescheept zitten, export per schip naar om het even waar. Ik herhaal “waarom nog belasting betalen voor een vermeend Defensieapparaat (sic)” dat geacht wordt meer te doen dan manoeuvres aan de toog der kazerne kantine ? Iedereen die ooit nog eens verplichte legerdienst heeft moeten doen, weet hoe het er aan toe ging bij “den ABL” . Zou het inmiddels toch veranderd kunnen zijn ?

    1. Het zal allemaal wel bij een utopie blijven vrees ik. De lafaards die ons regeren steken lieven een pluim op hun hoed om de militairen naar de andere kant van de wereld te sturen om daar de eerste viool te gaan spelen. Iemand (in de Wetstraat?) wordt daar zeker beter van maar het is zeker niet de bevolking.
      Bovendien zorgen islamcollaborateurs van het slag Somers (collaboreren zit nu eenmaal in de genen bij die familie) er voor dat dit land helemaal wordt weggegeven aan stenentijdperkers die onze gastvrijheid belonen met straatcriminaliteit, plunderingen, brandstichtingen, het bespuwen en molesteren van ordediensten, ambulanciers of brandweerlieden en meer van dat fraais. De 5e colonne van die godsdienstwaanzinnigen, gesterkt door bandieten zoals Erdogan en het gedoogbeleid van onze linkse politieke lafaards, beginnen nu de wapens op te nemen tegen hun gastlanden. Het is er die horde invaders nu om te doen om onze democratie (of het beetje dat er nog van overschiet) te gebruiken om ze omver te werpen en om van dit wegrottend land een islamstaat te maken. Wat voor een politieke rotzak kan men in feite nog zijn dat men zoiets laat begaan? Maar als men tegen zo’n waanzin protesteert is men een racist. Opknopen moest men zo’n incivieken.

    2. ABL , Arm Belgisch Leger in mijn tijd 1967 toch ,Wie ooit als milicien zoals ik in het leger is geweest staat bij de staatsveiligheid gecatalogeerd als ‘ vuurwapen gevaarlijk’Ik heb na verschillende aanhoudingen bij protesten tegen moskeeën en invasie troepen ‘per ongeluk’ mijn dossier eens ingekeken dat iemand ‘vergeten’ was , en heb ook mijn rangorde van “gevaarlijkheid” gezien , ik mag best trots zijn op mezelf .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *