ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cartoon Frank Vandenbroucke Maart 2000 (20 jaar geleden)…. nog steeds actueel – 't Scheldt

Cartoon Frank Vandenbroucke Maart 2000 (20 jaar geleden)…. nog steeds actueel

4 reacties op “Cartoon Frank Vandenbroucke Maart 2000 (20 jaar geleden)…. nog steeds actueel

  1. “Wat ruike-k-ik hier, ruike-k-ik kak of kakke-k-ik-hier” ???? Neen, geen van beide maar ik meen de brandgeur waar te nemen van dat verbrand smeer(lapperij) geld destijds heimelijk van Tante Augusta toegestopt gekregen . Is het er dan toch uiteindelijk van gekomen, zou het nu uiteindelijk toch verbrand zijn, alhoewel wettelijk verboden ??????? Het riekt hier echt niet naar kak maar naar verbrand papier, ruik zelf ook eens.

  2. De klootzakken die er de voorbije jaren hebben voor gezorgd dat dit wegrottend land een berg schuldbrieven verzamelde, hebben Vandenbroucke in de regering geschopt en hem verplicht om al die schuldbrieven te verbranden. Hij was naar het schijnt zijn specialiteit om iets te verbranden. Stond nergens op een kieslijst, werd door geen hond verkozen, maar wordt wel minister. Men zou zich hier in het goorste dictatoriaal negerland wanen.

  3. Ik heb toch nog eens goed “gefietst” met die negerin in Senegal in oct 2009 alvorens bergop naar de “Eeuwige Jachtvelden” te vertrekken. Ik mag terecht fier zijn op mijn sportieve prestaties en op Cameron, mijn razend beeldschoon dochter. Maar ik heb NOOIT geld verbrand, ikke niet !

  4. raar dat er steeds mensen zijn die verbrand papier of geld rieken bij de naam van f.vdb., is er iets mis met hun neus? zijn ze de weg kwijt?, zelfs als rasecht anti socialist heb ik die geur nooit waargenomen, ik heb wel de woorden gehoord “ik wil dat geld niet” “weg ermee” “voor mijn part verbrand ge het”, waarmee ik dik tegen mijn goesting toch 1 sos die niet corrupt was moest erkennen, de waarheid heeft ook zo zijn rechten, nietwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *