ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Cartoon Eldiablo: Faecesboek – 't Scheldt

Cartoon Eldiablo: Faecesboek

3 reacties op “Cartoon Eldiablo: Faecesboek

  1. Enkele jaren geleden installeerde ik op vraag van een kleindochter facebook zodat ze foto’s e.d. kon overmaken. Na verloop van tijd kreeg ik ongevraagde shit van overal te wereld met het verzoek om die dan liefst ook nog “te liken”. Ik wou die zever dan ook kwijt en ik diende tot in de diepste krochten van facebook af te dalen om van die onzin verlost te geraken. Maar ze kenden mijn e-mail adres en sindsdien word ik elke dag om de oren geslagen met allerlei spamshit. Ik zou om de liefde deugd niet weten hoeveel pakjes met hetzelfde nr er de laatste maanden al onderweg zijn. Tevens ligt gans mijn huis al vol met geschenken van Aldi, bons van 500 euro van Colruyt enz… Wellicht denken die gangsters dat iedereen een idioot is. De miljoenen uit Nigeria, da’s al een tijdje geleden.

  2. Ik ben geblokt op Fascistenboek voor een maand wegens “postings niet conform de gedragsregels “van dat gedrocht, niks om van wakker te liggen,ik gebruikte het om mijn aversie tegen de corona hoax via allerlei wetenschappelijke en kritische wetenschappers kenbaar te maken , de vaccin propaganda te ontkrachten, en verder om op allerlei fora van gedachten te wisselen .
    Ondertussen heb ik een verzoek ingediend om mijn foto’s en laatste postings in een map te steken die ik kan downloaden en dan mijn account volledig te verwijderen .Omdat ik genoteerd sta als superfan van mijn volgers beginnen ze nu om geduld te vragen gezien ik zelf mijn account niet kan afsluiten wegens geen toegang meer .De spionage technieken via hun algoritmes hebben de doorslag gegeven ,ik krijg veel berichten in mijn officiële mailbox van allerlei “bedrijven” die aan phishing doen om commerciële redenen
    Misschien eens een Trojaans paard hun richting insturen met een honderdtal virussen !

  3. Ik mag me gelukkig prijzen dat Telenet zowat al de shit en phishingmails blokkeert (en dat zijn er ooit al eens 30!!! per dag geweest). Al die smeerlapperij komt in Telenet webmail in de map Spam terecht en met CTRL A en delete is alles ineens weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *