ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Carina Van Cauter, ongeschikt verklaard door selectiebureau, dankzij vriendjespolitiek toch gouverneur… alleen in Vlaanderen. – 't Scheldt

Carina Van Cauter, ongeschikt verklaard door selectiebureau, dankzij vriendjespolitiek toch gouverneur… alleen in Vlaanderen.

6 reacties op “Carina Van Cauter, ongeschikt verklaard door selectiebureau, dankzij vriendjespolitiek toch gouverneur… alleen in Vlaanderen.

 1. Om in dit wegrottend land een vetbetaalde luiaardspost te mogen bekleden is de enige vereiste: volstrekte incompetentie.
  En hoe onbekwamer, hoe gulziger men uit de ruif mag vreten. Het mooiste voorbeeld is die door zijn neus pratende ruggengraatloze poppenkastkop die, nadat men hem in eigen land uitspuwde, voorzitter van het Europees parlement werd.

 2. Politieke benoemingen… waarom is er dan nog geen gouverneur van het Vlaams Belang,
  want die hebben meer kiezers dan OVLD en CD&V. En die hebben elk wel minstens een gouverneur.
  Iedereen die zich in Vlaanderen democraat noemt heeft de plicht bij de volgende verkiezing Vlaams Belang te stemmen. De ondemocratische wijze waarop deze partij al decennia uitgesloten wordt in de politiek, in de media, kortom overal, is schandalig en ondemocratisch.

  1. uw definitie van ondemocratisch is gebaseerd op sentiment en niet op de huidige (kies)wetgeving.
   Wat telt na verkiezingen (en niet na tussentijdse peilingen) is het aantal zetels (verdeling nog altijd nog wet D’Hondt – en daar ben ik het met u eens , dit is niet eerlijk omdat een Waalse zetel minder stemmen vereist dan een Vlaamse zetel, maar nog altijd wet).
   En wie een coalitie kan vormen die 50%+1 van het aantal zetels levert, zal regeren.
   Winnaars en verliezers is ook geen objectief begrip.
   We leven vandaag in een toestand van verkiezingen van 24 mei 2019, en daar is de NVA de grootste partij…

 3. De logische verbinding tussen 2 punten = een rechte lijn. Maar in de polletiek is men soms beter af met de zig-zaglijn….

 4. Sorry, maar dit is niet correct.
  Ze is niet ongeschikt verklaard.
  Het assessment bureau heeft een lijst gemaakt van 15 personen (volgorde zonder betekenis) waarop Mevr. Van Cauter wel degelijk stond, en dus capabel en geschikt om gouverneur te worden.
  Daaruit kon de politiek kiezen.

  Mevr. Homans heeft de lijst gerangschikt volgens resultaten en daar kwam diene Wim Leerman uit als eerste, dus logisch dat die werd voorgedragen.

  Of Mevr. Van Cauter nu 2de of 15de was; volgens het assessement bureau voldeed ze wel aan de gestelde vereisten.

  Jullie dragen de waarheid hoog in het vaandel; dan hier ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *