ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BV’s uiten liefde voor Vlaanderen door seks te hebben met gele kousen aan – 't Scheldt

BV’s uiten liefde voor Vlaanderen door seks te hebben met gele kousen aan

14 reacties op “BV’s uiten liefde voor Vlaanderen door seks te hebben met gele kousen aan

  1. Ik weet niet wat de titel te maken heeft met de foto hierboven. De linkse is Eva pauwels die masturbeert en de rechtse is Sean dHondt waarvan de sexfilms zijn gelekt. Dus geen idee waarom die foto.
    En de onderste foto is Stan van Samang. Allemaal van de WhatsApp groep die gelekt zijn. Heeft totaal niets te maken met de titel.

  2. Van Ranzig. De portier van de Hellepoort…… Somerse strandspelen 2020 …… Hier wordt iemand onder de voet gelopen. Alhoewel. Die voet mag misschien eens gewassen worden ?

  3. Ik heb een “trekvideo” gemaakt waarop ik een aangeplakte baard draag terwijl ik flink oefen om de biceps van mijn rechter arm veel groter te maken dan die van mijn linker arm. Mag ik hem opsturen ter publicatie aub zodat ik me ook even een B.V. mag wanen ? Ik zou toch ook op die manier kunnen solliciteren naar één of ander lucratieve job bij een TV-zender om mee te komen lachen met het onnozelste eerst bij de “De Domste Mens” of aanhouderij te acteren bij “Niet Thuis” of ” Geen Familie”. Want dat doppen wegens Corona komt me inmiddels de oren uit ; “DOPPER-DEN-DOPPER-DEN-DOP” !

  4. 4 keer wordt er in de titel “Sean Dhondt” vermeld. Om alle misverstanden uit te sluiten en mijn goede reputatie te behouden verklaar hier plechtig dat ik geen familie, noch vriend, noch kennis of noch cafékennis van de genoemde persoon ben. Ik kom ook nooit op TV onnozel doen, ik doe dat enkel aan de cafétoog en fan nog immer met mijn broek aan.

  5. Ik kan nu al wel raden waarom Sean Dhondt enkel langs zijn bovenkant te zien is als jurylid van “The Voice Kids” ; het programma impliceert is immers “kinderen toegelaten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *