ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Burgeroorlog in Parijs #StopLoiSécuritéGlobale #MarcheDesLibertés – 't Scheldt

Burgeroorlog in Parijs #StopLoiSécuritéGlobale #MarcheDesLibertés

Grote rellen in Parijs tegen de komende veiligheidswet die oa. zegt dat politiemensen niet meer mogen gefilmd worden tijdens betogingen.

Grote rellen in Parijs tegen de komende veiligheidswet die oa. zegt dat politiemensen niet meer mogen gefilmd worden tijdens betogingen.

Lees ook een opvallend artikel hier: https://victacausa.blogspot.com/2020/12/een-cassandra-wordt-niet-graag-gehoord.html

By the way…. de volgende beelden heeft U niet gezien in de Regimepers

Parijs 1

Parijs 2

Parijs 3

Parijs 4

Parijs 5

Parijs 6

Parijs 7

***

U zag dit het eerst op ‘tScheldt. Steun de enige nog overgebleven tegendraadse stem in Vlaanderen. Kies een abonnement:

6 reacties op “Burgeroorlog in Parijs #StopLoiSécuritéGlobale #MarcheDesLibertés

  1. Hebben ze daar misschien ook zo’n linkse lafaard als Close die de politie verbiedt om kordaat op te treden? en waar de politie zich moet laten molesteren?

  2. Parijs kon in de jaren zestig en begin zeventig nog idyllisch genoemd worden maar is verworden tot een trainingskamp voor islamieten en hun bondgenoten ,links werkloos straattuig, evenals door Antifa de door G. Soros gesponsorde bende “antifascisten” (lees brandstichters en looters) dit crapuul wordt met de dag driester en voelen zich gesterkt door de reguliere leugenmedia die in feite hun bondgenoten zijn in hun strijd tegen “rechtse extremisten” wie dat zijn ??

  3. Verslag geven van feiten is voor de Belgische main stream media geen kerntaak meer. Het zijn propaganda machines van een niet verkozen regering geworden. Erger nog, ze gaan zelf commentaar geven om in de gratie te blijven van graaipolitici en zo meer en meer subsidies te kunnen slurpen. Dit zal zo niet blijven doorgaan, want de reactie van bevolking zal heviger zijn dan hetgeen ze telkens proberen onder de mat te vegen of te minimaliseren.

  4. Niet het leger, maar speciale troepen , met het mandaat zich eens goed te mogen uitleven, met scherp schieten en dat baancrapuul voor eens en voorgoed tonen wie de baas is.

  5. Voor onze ministers dient een leger om duizenden km verder de geldvretende eerste viool te gaan spelen. Iemand zal daar zeker “beter” van worden maar zeker niet de burger. Die politieke lafaards zouden het leger beter inzetten om bij ons de straten schoon te vegen van het door Somers en c° geknuffeld schorremorrie zodat we in ons eigen land terug op straat kunnen komen zonder dat overal de ruiten worden ingeslagen, auto’s in brand worden gestoken, winkels worden geplunderd en… vul het rijtje maar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *