Brussel: bezienswaardigheden top 8: VIDEO’s 7 juni 2020 – 't Scheldt

Brussel: bezienswaardigheden top 8: VIDEO’s 7 juni 2020

De Brusselse overheid organiseerde zondag 7 juni 2020 een zeer efficiënte marketingcampagne voor het Vlaams Belang. Het Brussels bestuur huurde enkele honderden acteurs en actrices in om de plunderingen na te spelen die zich de afgelopen week voordeden in Amerika…

De Brusselse overheid organiseerde zondag 7 juni 2020 een zeer efficiënte marketingcampagne voor het Vlaams Belang. Het Brussels bestuur huurde enkele honderden acteurs en actrices in om de plunderingen na te spelen die zich de afgelopen week voordeden in Amerika.

Het script voor de plunderingen in Brussel vandaag werd niet alleen geschreven door de Brusselse politiek maar ook door de federale ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie, in co-auteurschap met de voorzitters van alle traditionele partijen.

Zelden wist een overheid een zodanige productie te organizeren dat klant Vlaams Belang reeds tijdens de uitvoering van de eerste shots haar waardering communiceerde.

**

VIDEO’s

Plunderingen en rellen in Brussel dd 7 juni 2020

**

Top-politici in heel België zullen na afloop zeggen dat de rellen onaanvaardbaar zijn

**

In een geciliviseerde samenleving is er politie en leger om mensen en winkels te beschermen. In Brussel niet.

**

Niets aan de hand in Brussel

**

De rellen die niet te voorzien waren.

**

Black Lives Matter, ja vooral.

**

Volgens Meyrem Almaci was de betoging van vandaag een ‘HERDENKING’ van George Floyd. Zelden zoveel sympathie gezien voor een overvaller en verkrachter.

**

De olifant in de kamer is een olifant die je niet mag benoemen want je maakt kans dat het Antwerps Parket je computer in beslag neemt.

***

Video’s die je niet zag op TV of in de Mainstream Media. Steun ‘tScheldt. Kies een abonnement:

8 reacties op “Brussel: bezienswaardigheden top 8: VIDEO’s 7 juni 2020

  1. Een gemotoriseerde agent kreeg een kasseisteen in de rug en is een tijdje buiten strijd. Als men in de inburgerings- en alfabetiseringscursussen Nederlands de uitdrukking doceert “een steuntje in de rug” weten de cursisten wat bedoeld wordt, nl “een steentje in de rug”. Nu nog de uitdrukkingen verduidelijken “de kogel is door de kerk…”, “een bom leggen onder de discussie”, “misverstanden de kop inslaan”, “het kind met het badwater weggooien”, “de lont in het kruitvat steken”, enz en we staan weeral een stap verder (achteruit).

  2. ze beweren van geen racisten te zijn ! integendeel ! Wij zijn de racisten ! Dus mogen zij alles kapot slaan , waar blanke mensen jaren en generaties voor gewerkt hebben ! Ik begin nog overtuigder te worden om voor vlaams belang te stemmen met de hoop dat die al die slechteriken terug naar afkomst sturen !

    1. Heeft niks met racisme te maken. Bij elke betoging of manifestatie vertoont zich hetzelfde uitschot, en naast de klassieke Marokkaanders, Turken, negers e.a. is er een behoorlijk aantal blanke herrieschoppers, de zgn ‘anarchisten’, ‘autonomen’, ‘krakers’, ‘antifascisten’, enz. Vroeger noemde men ze nozems, blouson noirs, enz terwijl ‘krapuul’ toch ook een vrij ingeburgerd woord is. Vandalen en plunderaars hebben meestal geen enkele politieke overtuiging, sommigen hebben gewoon een haat tegen de maatschappij tout court, en deinzen voor niks terug, zelfs niet voor moord. Nu dus 32 agenten gewond, tja in de tijd van de Gestapo, de KGB, de Rode Khmers, de Sicherheitsdienst, enz was dat wel even anders nietwaar…. Andere tijden andere zeden, het zij zo.

  3. Wat een geluk voor Close(t) dat hij in Brussel zulke vredelievende inwoners heeft.
    Dit zijn de echte praktijktesten: Waar blijft Somers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *