ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Brussel, 13 januari 2021: coronaveilige betoging – 't Scheldt

Brussel, 13 januari 2021: coronaveilige betoging

5 reacties op “Brussel, 13 januari 2021: coronaveilige betoging

  1. De gekleurde crème de la crème was weer massaal van de partij want dat hoog opgeleid import werkt toch niet en dus hadden ze volop tijd om wat vernielingen aan te brengen en brand te stichten. Ayatollah Som-hers wreef zich hoogstwaarschijnlijk weer in zijn kleffe handjes want de ontburgering waar hij zich met volle overgave zo voor inzet wierp weer eens haar vruchten af. De burger daarentegen vraagt zich af wanneer onze laffe mossels eindelijk eens een bataljon para’s op dat afval gaan loslaten.

  2. “Geen omvolking” ?????? Zouden het dan misschien autochtone rellen geweest zijn door wel veel te lang gezonnebaad hebbende blanken, “witten”(sic) in PoCO-bargoens wartaal, die waant dat elke blanke een albino zou zijn, conform desinformerende PoCo-propaganda.

  3. Het is om van te geubelen hoe de linkse kerk de cijfers “nuanceert”. Het onderzoek waaruit blijkt dat 1/3 van de Belgische bevolking allochtoon is, is zelf al gemanipuleerd, omdat de door de Belgische linkse regering betaalde onderzoekers het begrip allochtoon hebben verzwakt “tot iemand met minstens 1 ouder die in het buitenland geboren is”. Het grootste deel van het allochtoon gespuis zijn echter kleurlingen, die hier al generaties lang wonen en dus niet in de statistieken voorkomen. De eerste Turken en Marokkanen e.d. zijn hier door de toenmalige CVP geïmporteerd in 1964.
    Wie de omvolking ontkent is een linkse neuroot of een dwazekloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *