ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Broer van Grace Jones woonde in bij fraudeur uit Sint-Antonius Zoersel – 't Scheldt

Broer van Grace Jones woonde in bij fraudeur uit Sint-Antonius Zoersel

Jarenlang hield Peter D de schijn hoog in Sint-Antonius en omstreken. Hij heeft er niet alleen zijn computerwinkel Office Shop in de Handelslei, maar hij had ook een kluwen van bedrijfjes geparkeerd in de Achterstraat, een straat parallel aan de Handelslei. Afgelopen week dienden Peter D, zijn buitenlandse vrouw en twee Nederlandse stromannen te verschijnen voor de rechter in de correctionele rechtbank van Antwerpen.

Jarenlang hield Peter D de schijn hoog in Sint-Antonius en omstreken. Hij heeft er niet alleen zijn computerwinkel Office Shop in de Handelslei, maar hij had ook een kluwen van bedrijfjes geparkeerd in de Achterstraat, een straat parallel aan de Handelslei.

Peter D had dan wel een computerwinkeltje in Sint-Antonius, zijn grote droom was om rijk en beroemd te worden in de mediawereld. Via allerlei omwegen trachtte hij zich de laatste 10 jaar binnen te wurmen in de Vlaamse televisie- en radiowereld.  Terwijl al zijn bedrijfjes failliet gingen, koketteerde Peter D met Chris Jones, de broer van Grace Jones, stelde hij zich voor als ‘manager’ van de Parijse zanger Felko of noemde hij zich Project Manager bij HitFm. Om grote sier te kunnen blijven maken in de entertainmentwereld fraudeerde Peter D dat het een lieve lust was en lichtte hij een heleboel mensen en bedrijven op.

Toen Chris Jones op zwart zaad zat, woonde Jones een tijdje in een prefab schoolgebouwtje achter de winkel van Peter D.

Afgelopen week dienden Peter D, zijn buitenlandse vrouw en twee Nederlandse stromannen te verschijnen voor de rechter in de correctionele rechtbank van Antwerpen. De aantijgingen tegen de 4 zijn niet mis. Peter D en zijn trawanten worden beschuldigd van fraude, oplichting en diverse vormen van valsheid in geschrifte.

De winkel van Peter D heeft een zekere bekendheid in Sint-Antonius en omstreken vanwege zijn ligging recht tegenover Hotel De Heidebloem, Brasserie Anno 1907 en de Openbare Bibliotheek van Sint-Antonius.

***

Om dit artikel verder te lezen heb je een abonnement op ‘tScheldt nodig. Met het geld van je abonnement blijven we de zaak Peter D volgen en doen we uit de doeken hoe Peter D mensen en bedrijven in en rond Zoersel, Sint-Antonius, Schilde, Schoten, ‘sGravenwezel, Malle, Massenhoven en Zandhoven oplichtte.

2 reacties op “Broer van Grace Jones woonde in bij fraudeur uit Sint-Antonius Zoersel

    1. Beste Maria, ‘tScheldt beschikt over een tiental getuigenissen van slachtoffers, plus is op de hoogte van de vordering van het Openbaar Ministerie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *