ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Briljant: Joachim Coens kiest voor Zwarte Pieten slogan om Vlamingen opnieuw naar de CD&V te lokken – 't Scheldt

Briljant: Joachim Coens kiest voor Zwarte Pieten slogan om Vlamingen opnieuw naar de CD&V te lokken

“Power to the People” is de nieuwe slogan van de CD&V…. ‘tScheldt onthult de achtergrond…

Joachim Coens maakte deze week zijn nieuwe partijslogan bekend om de leegloop van de CD&V een halt toe te roepen. Geheel gegrepen door de Sinterklaas en Zwarte Piet periode van het jaar koos hij resoluut voor de slogan: “Power to the People”.

Kenners weten dat Joachim Coens zo creatief is als een goudvis dus moest het idee van deze bijzondere slogan wel van ergens anders komen.

Ver hoeft men niet te zoeken want de CD&V laat zich begeleiden door het reclamebureau met de toepasselijke naam “Choco” uit Deurne.

Joachim en Choco speelden leentje buur bij de straffe jongens van The Black Panters die de slogan “Power to the People” in de jaren 60 van de vorige eeuw gebruikten om zich af te zetten tegen de rijke witte klasse die hen overheerste in de Verenigde Staten.

Perfecte, plausibele reden voor Joachim Coens om in het rijke diverse Vlaanderen van vandaag op zoek te gaan naar de zwarte ziel in de combattante potentiële Christelijke Vlaming….

***

Maak een naaste gelukkig. Schenk voor eindejaar een ‘tScheldt abonnement. Kies een abonnement en stuur ons het emailadres van de gelukkige:

5 reacties op “Briljant: Joachim Coens kiest voor Zwarte Pieten slogan om Vlamingen opnieuw naar de CD&V te lokken

  1. ECHTE Zwarte Piet, pekzwarte "Moor" met dikke rode lippen en grote koperen oorbellen schreef:

    Ik doe NIET mee aan dergelijke door PoCo-propaganda misleidend geïnspireerd boerenbedrog en dito volksverlakkerij !

  2. Puur racisme, zwarte Piet ontslagen omdat hij zwart is. Hoe leg je dat uit aan kleine kinderen, die brave vrolijke Piet buitengesmeten en vervangen door een saaie grijze gevlekte. Denk dat de Kerstman met zijn lelijke elfen hierachter zit, om de concurentie uit te schakelen.

  3. Typisch tollenaar-farizeeër : In blinde paniek en met angststoornissen blijven doorrijden met lekke banden. Geldwolven terend op de kap van de gemeenschap hoe die er ook mag uitzien.

  4. “Witte” klasse? Waar halen jullie het in jullie hoofd zoiets te schrijven?
    BLANK!
    Het enige correcte Nederlandstalige woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *