ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BREAKING: strandleger van Allah geland op Knokke Beach voor versterking geallieerde leger CD&V – 't Scheldt

BREAKING: strandleger van Allah geland op Knokke Beach voor versterking geallieerde leger CD&V

Featured Video Play Icon

11 reacties op “BREAKING: strandleger van Allah geland op Knokke Beach voor versterking geallieerde leger CD&V

 1. Als ik krampen heb, buig ik ook zo want dat wekt scheten op die de krampen doen verdwijnen. Heel efficiënt, bij krampen !

 2. Hola, wéér niet verkeerdelijk interpreteren ! Het betreft hier de aanbidding in intieme corona-kring van de zeegod Poseidon/Neptunus, én van z’n onwettige dochter Afro (!)Dite, een soort Delphine misschien, soit.
  Kameraad Lippens gaf z’n Fiat (500) zolang ze maar niet met frigo-boxen ten tonele verschenen…En ze zo snel mogelijk de trein naar Bruxelles namen, met of zonder ticket…

 3. Nog 2 decennia en we moeten allemaal, op straffe van steniging, met onze kont omhoog gaan zitten. Hopelijk duwen ze intussen geen voorwiel van een elektrische fiets in onze reet.

  1. Er wordt gespeculeerd om het verplichten van, naast de mondmaskers, de kontmaskers in te voeren, weliswaar enkel voor specifieke doelgroepen, zonder ethnische profilering, wie het schoentje of maskertje past trekke het aan, simple comme bonjour.

 4. Dat duurt geen 20 jaar meer vriend ! aan het tempo dat onze woodbe zakkenvullers politiekers nu bezig zijn is het hooguit nog 5 jaar en we zitten in amerikaanse toestanden volop !

 5. Ge kunt toch niet altijd maar knoken krakend knokken in Knokke ge moet toch ook eens uitblazen, kont omhoog om de aars te verluchten van de pikante couscous gesmuld in de locale “Allah Snackbar”

 6. Waar is dat opgenomen in de Sahara want daar staan precies één of ander soort windschermen ?

 7. Eigenlijk willen die gozers naar Engeland, maar zijn ze gestrand op het euh strand van Knokke. Zoals er vandaag weer een 38-tal gered werden door de Franse marine op de Noordzee, bootje defect en zo. Zwangere vrouwen, baby’s, kinderen….. en voor 95 % afkomstig uit moslim-paradijzen. Allemaal supporters van de Brexit, of bekeerd tot het anglicanisme, niets is uitgesloten.

 8. Gene zever, weet dat dergelijke taferelen vroeger te zien waren tussen Knokke-Heist, wel maakten dergelijke creaturen eerst het strand vrij van ongelovigen door bij je op de ‘schoot’ te komen zitten of de vrouwen overdreven te bewonderen…heeft toch zeker een week geduurd , zijn dan door politie optreden verdwenen…

 9. Ik vraag me af waarom die geallieerden met duizenden hun leven hebben opgeofferd om ons te komen bevrijden. Bevrijden van wat??? Al die gesneuvelden draaien nu in hun graf rond gelijk ventilators. Misschien hadden ze ons beter niet komen bevrijden, dan zaten we nu wellicht niet met zo’n hopen door links geïmporteerd crapuul.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *