ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Breaking: stenengooiende kinderen willen Heidi De Pauw weg uit hun kamp wegens ‘ongelovige hond’ – 't Scheldt

Breaking: stenengooiende kinderen willen Heidi De Pauw weg uit hun kamp wegens ‘ongelovige hond’

Het verhaal rond Heidi De Pauw, CEO van Child Focus zit hoe langer hoe meer ernstig fout…

Featured Video Play Icon

Het verhaal rond Heidi De Pauw, CEO van Child Focus zit hoe langer hoe meer ernstig fout.

**

Vooreerst bezocht ze begin december 2020 een kamp in Syrië in volle coronalockdown.

Vervolgens blijkt dat ze zich liet begeleiden door een De Morgen journalist (Bruno Struys) die een sterk flaterend portret van Heidi op missie schetste in De Morgen. Lees ons artikel: activisme met een perskaart.

Uit beelden van een Franse zender blijkt echter dat Heidi De Pauw en de haar vergezellende journalisten zich totaal niet hielden aan de minste coronamaatregelen. De Pauw droeg in het kamp geen mondmasker whatsoever.

Alsof dat niet genoeg is zette De Pauw vanuit Syrië de Belgische overheid aan het werk om ogenblikkelijk, dwz voor Kerstmis 2020, een 9-jarig kind van een IS-strijdster naar België te halen. Terwijl U en ik denken dat het kernkabinet bezig was met het coronaprobleem in België, was datzelfde kernkabinet bezig met de transfer van het kind naar België!

Verbijsterend

Op de beelden die we U tonen van het bezoek van Heidi De Pauw aan het Syrische kamp ziet U diezelfde kinderen stenen werpen naar Heidi De Pauw en haar ploeg. De kinderen gooien de stenen naar de ‘ongelovigen‘ (kuffars) die wat hen betreft ‘dood mogen’.

Het zijn exact die kinderen die Heidi De Pauw naar België probeert te brengen.

De volledige film waarin je ziet hoe De Pauw zich niet aan de coronaregels houdt en bekogeld wordt door de kinderen:

In een poging de aandacht van zichzelf af te leiden tweette Heidi De Pauw vandaag dat ‘de mensen voor haar geen respect hebben’. Je zou voor minder, denken we dan bij ‘tScheldt.

Uit de tweet van Heidi De Pauw blijkt duidelijk dat ‘sommige kinderen meer gelijk zijn dan andere kinderen’, en dat leeuwinnen de coronamaatregelen aan hun laars mogen lappen.

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt. Kies een abonnement om ons te steunen:

24 reacties op “Breaking: stenengooiende kinderen willen Heidi De Pauw weg uit hun kamp wegens ‘ongelovige hond’

 1. En zo’n gebrainwasht afval halen de poco-idioten uit de Wetstraat dan naar hier. Er staat ons in de toekomst nog wat te wachten met die salafistische “sukkelaartjes”. De linkse incivieken van UNIA en de bolle islamknuffelaar Somers zullen tevreden zijn…

 2. Dat noemen ze karma. En als een steen raak aankomt, laat ze dan maar voor alle kosten zelf betalen. Het is een schande van dat mens.

 3. Het is om van te geubelen hoe de politici van de linkse partijen (CD&Vreemd, Sp.allochtoon, Open-Grenzen-VLD en Groen) de minderwaardige ulta-parasitaire rassen willen importeren en ons en onze beschaving laten afschaffen.

  1. Inderdaad, Wilfried V. moet zijn bek houden. We leven in een land waar de vrije mening bestaat, tenminste als je je houdt aan de regels van Jef Pedal.

 4. “Eigen schuld, dikken bult” , politiek-correct ontaarde xenofilie terecht afgestraft. Worden wij geacht compassie te hebben met dergelijke op hol geslagen xenofilie ? Zou dit de politiek-correcte paardenbril tot PoCo-tunnelvisie eindelijk kunnen overbodig maken ? Ik betwijfel het “eens PoCo-geïndoctrineerd, altijd PoCo-geïntoxiceerd” ! Blijkbaar heeft ze nog niet al de Koran Hate Speech verzen die oproepen tot fysiek geweld tegen “ongelovigen” willen lezen, ze staan nochtans in ELKE Koran te lezen voor wie niet aan struisvogelpolitiek ter zake doet, ik heb ze WEL gelezen ! Mogelijk omdat de Overheid niettegenstaande alles TOCH de Islam als religie en tevens maatschappijmodel blijft sponsoren met subsidies die van ONS belastinggeld getrakteerd worden ! Wat op Zaventem en te Maalbeek geschied is, is immers al lang in het drijfzand der politiek-correcte amnesie weggezonken, maar geenszins voor de (overlevende) slachtoffers en hun aanverwanten. “Wat baten Koran, kaars en bril als de PoCo-uil niet zien en wil ?”

 5. Ons peloton PoCo-gazettenpraat schrijvelaars zullen er wel de gebruikelijke politiek-correcte verdraaiing over schrijvelen. Want de multkultureluurse mythologie moet kost wat kost overeind gehouden worden “pourvu que ça dure”

  1. Men kan haar best een half uur in Terzake geven waar ze haar standpunt mag verdedigen. Géén gestuurde vragen van journalisten, neen, gewoon voor de micro en ze mag beginnen, zonder onderbrekingen van journalisten, een halfuur lang. Wat zou ze te vertellen hebben ?

 6. Worden wij geacht voor haar respect te hebben ? Zo ja, waarom dan wel ? Omdat wij met ONS belastinggeld haar dergelijke fratsen laten subsidiëren door een xenofiel vergalopperende Overheid ? Hoe wereldvreemd kan PoCo-wanbeleid toch ontaarden ?

 7. Sommige landen waar de Islam regeert hebben macht en geld. Ze kunnen overal voetbalploegen kopen. Zij zitten niets in met die kampen en die kinderen, waarom zouden wij dan moeten steunen. Dat ze het geld halen waar het zit… bij de olieproducerende landen

 8. Hopelijk smijt dat islamafval volgende keer met zwaardere stenen (én ook raak) tegen haar poco kop zodat we dat onbenul hier nooit meer hoeven terug te zien. Het wordt stilaan een beetje de-gou-tant met al die linkse landverraders.

 9. Hoe is het godverdomme toch mogelijk zulke kinderen naar hier te willen halen , de vuile linkse ratten zijn weer bezig.
  Zijn die nu niet slimmer.
  Denk eraan Heidi De Pauw neten worden ook vlooien.

 10. Spijtig dat ik er posthuum niet kon bij zijn om ook een steen naar die kufars te gooien

 11. Ja zo zien we zelf eens hoe die mensen denken over ons. Deze mogen gerust blijven waar ze zijn daar ze zich toch niet zullen willen aanpassen aan onze cultuur en levenswijze.
  Spijtig genoeg zijn er nog mensen die zo DOM zijn om deze naar andere landen te brengen.. Zoals in eerdere reactie, er zijn islamitische rijke landen die zich niet bekommeren om deze mensen in die kampen. De vraag is hoe zou dat komen? 🤔🤔🤔🤔🤔

  1. De uitleg is simpel. Onlangs nog in een interview met zo’n rijkaard van ginderachter gezien en die zei dat ze daar geen nuttelozen of analfabeten kunnen gebruiken… Geef hem eens ongelijk… alhoewel… dDie weet zeker niet dat dat allemaal hoogopgeleiden zijn?? (zoals Almaci uit haar dikke nek kletste)

   1. als die halve meter Almaci , zo hoog is opgeleid als haar (sorry) charisma is , dan zal
    het ook maar heel miniem zijn , maar wel weet en voelt ze , wanneer een politieke collega , te veel aandacht krijgt ?? en misschien een concurrent wordt ?? wat te doen

 12. Die arme kinderen hebben te weinig scholing gehad in het vak raak smijten met stenen. Geen enkele keer die overbetaalde subsidievretende linkse poco’s getroffen. Daarom laat de kids in die kampen om hun opleiding te vervolmaken tot kuffarkiller. Heidi zal dat wel financieel en politiek steunen.

 13. Eerst en vooral ze begon als eerste snel te lopen ! En vuile linkse ratten ; de dochter van Verhofstadt “werkt ” ook bij Child Focus.

 14. Och schitterende beelden toch.. soortgelijke dingen zouden linkse rakkers DAGELIJKS moeten tegenkomen en liefst filmen en online zetten zodat wij die de islam kotsbeu zijn ook kunnen meegenieten. Dit maakt mijn dag echt goed, dit is wat links verdient, dubbel en dik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *