ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BREAKING: Razende Conner Rousseau na confrontatie met onbuigzame Bouchez – 't Scheldt

BREAKING: Razende Conner Rousseau na confrontatie met onbuigzame Bouchez

De fly-on-the-wall camera’s van ‘tScheldt brachten aan het licht dat Conner Rousseau tot razernij werd gebracht nadat Bouchez terug aanschoof aan de onderhandelingstafel gisteren. Bouchez werd verondersteld zich inschikkelijk te gedragen, maar Bouchez bougeerde niet…

Opnieuw nieuws vanuit de onderhandelingscockpit. Via een goede wind gewaaid tot bij ‘tScheldt. Nadat Conner Rousseau de koning als schaamlapje gebruikte om zogezegd op diens vraag terug naar de onderhandelingstafel te keren, kwamen alle hoge heren samen om een reservewiel te steken op de Vivaldi-camionette. De koning had hen immers maar 48 uur gegeven om het wrak enigszins weer rijklaar te krijgen.

Egbert Lachaert had Conner Rousseau onder druk gezet om terug te onderhandelen. Rousseau eiste daarop na zijn theaterstukje op TV dat Georges-Louis Bouchez zou inbinden, minstens zich verontschuldigen voor zijn heen en weer gezwalp. Lachaert beloofde Rousseau dat Bouchez zich inschikkelijk zou gedragen. Dat was een belofte voordat Bouchez terug ten tonele verscheen.

Bouchez kwam gemondmaskerd met de Belgische vlag voor zijn grinnikende muil terug binnen. Rousseau keek vragend naar Bouchez en Lachaert. Wanneer kwamen die verontschuldigingen? Wanneer kwam de inschikkelijkheid? Lachaert zat er met de tranen in de ogen bij, want hier werd beslist of zijn glansrol als kingmaker in de geschiedenisboekjes terecht kwam, of voor de rest van zijn  leven voorwerp van hoongelach zou zijn.

Maar Bouchez bougeerde niet. Lachaert legde op tafel dat de premier Alexander De Croo moest worden, wilde hij de achterban die hem verkozen had, maar die hij intussen Vivaldi-gewijs verrraden had, enigszins tevreden houden. De CD&V was intussen overstag gegaan en was bereid Koen Geens als premier op te geven. De Groenen maakten geen aanspraak meer op een premier als ze maar een minister van energie of zoiets zouden krijgen. Maar Bouchez bougeerde niet. Hij poneerde ijskoud dat Sophie Wilmès (MR, van de partij van Bouchez) premier moest blijven.

Bouchez’ toon, houding, uitspraak deden Conner Rousseau ontploffen. Bouchez bougeerde niet en verliet snel de onderhandelingstafel. Hij is en blijft de joker die het spel bepaalt. Eenmaal Bouchez de onderhandelingstafel verlaten had liet Rousseau alle teugels los en kon zijn razernij tot buiten gehoord worden.

***

U las dit het eerst op ‘tScheldt…. wat enigszins vreemd is, want wij hebben geen betaalde journalisten op de payroll… De grote jongens van de pers doen het met miljoenen euro’s én met subsidies. Wij doen het met abonnementjes. Steun de echte onvoorwaardelijke journalistiek:

 

19 reacties op “BREAKING: Razende Conner Rousseau na confrontatie met onbuigzame Bouchez

 1. Ik vermoed dat het in de Wetstraat serieus naar stront begint te stinken nu iedereen, alleen maar bij de gedachte aan nieuwe verkiezingen, in zijn/haar broek zit te sch… uit schrik voor het oordeel van de kiezer (die het serieus grondig beu is dat de “democraten” hem voortdurend in het gezicht spuwen). Je zult maar een zitje hebben in de omgeving van bepaalde blauwe dames of van het rondborstige groene orakel (of is het gekakel?) want een mondmasker houdt nu ook weer niet álles tegen.

 2. misschien beseffen Rousso en Lafaert wat de gewone vlaming al lang weet : de walen gedragen zich alsof zij de baas zijn .
  En zo lang de nederlandssprekende belgen dat pikken , blijft dat zo .
  Indien morgen de nederlandstalige belgische politiekers tegen wallonistan en tegen de roversfamilie uit laken zeggen : geen Belgische regering naar onze wensen , dan geen Belgische regering . En dan regeren we vlaanderen , innen de belastingen in Vlaanderen en bepalen wij wat met Vlaams belastinggeld gebeurt , kan er op gelijke voet onderhandeld worden .

 3. Intussen zijn de plooien gladgestreken en kunnen de bendes die door de kiezer weggestemd werden nu opnieuw samenklitten om wat er nog over schiet van dit wegrottend land helemaal naar de kl… te helpen.
  Wij moeten ergens ooit zwaar misdaan hebben om al decennia lang opgescheept te zitten en constant bestolen te worden door onbekwame rotzakken (en dan druk ik me nog heel zwak uit) van zakkenvullers waarvoor alleen maar het eigen postje en de eigen (vergane) glorie telt.

 4. Eind jaren 80 werd het ondemocratische cordon sanitaire rond het Vlaams Blok opgetrokken. Zo verloren gedurende 30 jaar 25% van de Vlaamse kiezers hun stem. De Walen hun plezier kon niet op.De traditionele partijen zagen zich bevrijd van een hoop tegenstanders en werden daardoor in de wiskundige verhouding tegenover de rechtse kiezersgroep sterker. De Vlamingen die lieten het al die tijd gewoon gebeuren.
  De verliezers van de laatste verkiezingen proberen nu een politieke staatsgreep te plegen, maar zelfs dat lukt hen niet.
  De Vlaams Belang kiezers beseffen niet dat ze met hun stem de traditionele partijen sterker maken en tegelijkertijd ook hun stem in de vuilnisbak gooien.
  De enige manier om bij de volgende verkiezingen deze Vlaams Belang stemmen niet meer te zien verloren gaan is dat de NVA in de aanloop naar de nieuwe verkiezingen de Vlaming duidelijk zou laten weten dat zij vanaf nu wél zullen samenwerken met het VB. Dat is trouwens wat NVA al van plan was na de laatste verkiezingsuitslag, maar het mocht helaas niet lukken. Ze kwamen net iets te veel stemmen tekort.

  Vlamingen laat jullie ditmaal niet doen, stem zo Vlaams mogelijk. Hopelijk lukt het deze keer dan toch.

  1. u bent nog een ergere verrader dan die linkse jongens samen met de NVA die het cordon mee helpen in stand houden en dan heb je zulke paljassen als u die met zulke zever afkomen en het cordon versterken een woord u bent een JUDAS.

   1. Andre,

    Ik denk dat jij mijn bericht niet helemaal hebt begrepen.
    Uw antwoord begrijp ik dan weer van mijn kant ook niet.

    Kun je me dat even toelichten aub?

    Uw vriend, JUDAS

  2. Het is overduidelijk dat NVA het alleen niet kan. Ook Vlaams Belang kan dit niet. In het echte belang van Vlaanderen is samenwerking vereist, niet met LvD noch CD&v maar, jawel….. Zoals de vroegere lokale verenigingen: SAMEN STERK!

   1. Seppen, je denkt ook nog op de korte termijn en ik heb daar begrip voor. Maar bekijk het ook eens op de wat langere termijn.
    Want waar maken jullie Vlamingen zich eigenlijk zorgen over?
    Al eens goed rondgekeken in jullie steden wie daar allemaal flaneert?
    Neem ook een kijkje in de kleuter- en lagere scholen en stel vast wie daar in de meerderheid zijn.
    Binnen 20 jaar zijn wij met zoveel kiesgerechtigden dat de Vlamingen er zelfs niet meer aan te pas zullen komen. Dan zullen wij bepalen wie er de macht krijgt in België en in Vlaanderen.
    Wij zijn een vurig volkje en vermenigvuldigen ons welig en met veel plezier, we worden er bovendien nog goed voor vergoed door jullie gulle systeem van kinderbijslag. Dat komt dus zeker in orde tegen binnen 20 jaar, of zelfs misschien nog wat vroeger.
    Uw NVA, VB, PS, CD&V, VLD, Groen enz… spelen nu het spel van de laatste kans. Nogal geruststellend voor ons denk ik want wat ik ervan zie staat me enorm aan. Die rijden gewoon recht naar de afgrond. Laat ze maar lekker ruzie maken. Het showgehalte is hoog en wij kijken ernaar met veel genoegen. Ik ga u laten want mijn shisha is aan het doven.
    Bedankt voor alles Vlaanderen.

  3. Kijk verder dan dat horizon korte-termijn-denken. Nog enkele verkiezingen verder en het VB wordt dan de allergrootste partij zodat eindelijk BELGIE BARST en we de geld transfer kraan naar het Zuiden des lands zullen kunnen dichtdraaien en wel DEFINITIEF ! Gedaan met parasitair te vegeteren op Vlaams zweet !

   1. Jij hebt het tenminste begrepen kerel. We zullen eens zien, wanneer bij de eerstvolgende verkiezingen NVA+VB “incontournable” zullen zijn, of de traditionele partijen (met nog minder dan de 10% die ze de laatste keer haalden) nog evenveel praat zullen hebben. Ik citeer bv. Gwendolyn van de de VLD op verkiezingsavond ” Nooit met het VB”. Je moet maar durven hé. Maar waar zit ze nu?
    Het is onbegrijpelijk dat Vlaamse partijen zoals CD&V, Open VLD en de overige prutsers zich zo gedragen tegenover de Vlaamse kiezers. Ik verschiet ervan dat daar geen opstand tegen komt.
    Ik hoopte het nog dit jaar zien gebeuren. Maar het is nog niet te laat hé. Ik laat alvast de moed niet zakken, want die amateurs die nu bezig zijn zie ik het echt toch niet tot een goed einde brengen hoor. Leve Vlaanderen, Leve de Échte Vlamingen!

 5. In elk geval is Bouchée Bouchez de la Boucherie een uitgekookte snuggere strateeg om dat broekventje met zijn witte sloefkes zo “op zijn paard te zetten” en te doen rodeo rijden, heu…correctie eerder “over het paard te tillen”……

 6. Omhoog gevallen rijkeluiszoontjes met een “antikapitalistisch zicht “op het leven , whoehaaaa ,(sorry ik liet me even gaan) ,zouden de hersencapaciteit bezitten om een getorpedeerd land er boven op te helpen ? Niet enkel het hanegedrag van deze bende parasieten maar ook hun negeren van het volk en het volharden in de boosheid zal leiden tot een opstandige mentaliteit onder datzelfde moegetergd volk ,were di !

  1. Beste Conneur de Roeso, Je klopt de nagel op de kop man. Uit het niets komt een ventje van 27, van een partij die haast niets meer voorstelt, met dé oplossing. Maar ere wie ere toekomt, hij is er toch maar mooi in geslaagd om ons allemaal een flinke hak te zetten en onze hoop op verkiezingen doen vervliegen.
   Zonder hem en zijn belachelijke tussenkomst waren we nu al nieuwe verkiezingen aan het voorbereiden. Niemand van de knoeiers vóór hem was erin geslaagd om er toch iets van te maken en dat had toen zo moeten blijven. Men smeet de handdoek in de ring en iedereen was het er toen over eens dat nieuwe verkiezingen nog de enige oplossing waren. Maar Connor deed de Koning een mooi geschenk, zo kreeg hij opnieuw uitstel van executie. Had de kiezer opnieuw zijn stem kunnen laten horen dan openden er zich nieuwe kansen voor Vlaanderen. Maar neen, nu zitten we (indien hij slaagt in zijn opzet) nog eens vier jaar opgezadeld met een regering van losers. Nog vier jaar van Waals profitariaat en politieke stilstand. Maar toch blijf ik nog hopen dat de prutsers die momenteel bezig zijn deze laatste kans verprutsen en we alsnog snel naar de stembus kunnen trekken.
   De politieke losers zeggen bij herhaling dat niemand zit te wachten op verkiezingen. Wel, ik alvast wel. WERE DI !

 7. Als de keizer van Antwerpen nog een beetje inzicht heeft, (en het moet geen Latijns zijn) dan vormt hij met de volgende verkiezingen een kartel met het VB en trekken ze samen naar de kiezer. Nu klitten alle door de kiezer uitgespuwde partijtjes die amper of niet de kiesdrempel haalden samen om dit land helemaal in de vernieling te rijden. Is dat soms beter? Neen maar wel één groot blok tegen kleine groepjes minussen: “‘devide et imperat”!

 8. VERDEEL EN HEERS inderdaad. Juul Cezaar wist het toen ook al.

  Maar laten we eens terugblikken op de uitslagen van 2019, zo kunnen we het echte gewicht van de verscheidene actoren beter inschatten.

  N-VA 16,0 %
  Vl-Belang 12,5 %
  CD&V 8,9 %
  Open Vld 8,5 %
  sp.a 6,7 %
  Groen 6,1 %

  Waarover maken wij ons feitelijk zorgen?
  Hoe denk je dat die vier laatste partijen in dit lijstje er zullen uitkomen na hun recente strapatsen?
  Denk iemand echt dat hun kiezers allemaal trouw op hen zullen blijven stemmen na hun volksverlakkerij?
  Zo weten we meteen ook waarom ze nu zo spartelen om toch maar die vermaledijde verkiezingen te ontwijken.
  ‘t Is pompen of verzuipen nu.

  We zullen wel zien. Maar wat ik opmerk is dat er een paar partijen bijzitten die nu nog maar net boven de kiesdrempel zitten. Ik gun ze veel succes bij de volgende ronde.

  Indien wat ik wens bewaarheid wordt, dan zullen de overblijvende gehavende partijen wat graag met N-VA en Vlaams Belang in zee gaan na de komende verkiezingen. Het zal dat zijn of aan de zijlijn toekijken.

  Laten we dus nog rustig even afwachten tot ze uiteindelijk zichzelf in de voet schieten. Dat obenblik is niet ver meer af.

  Houd de moed erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *